iPhone XS: Apple va Rezolva Problema Stupida a iPhone X

iPhone XS va fi lansat in 2018 de catre compania Apple cu o rezolvare pentru o problema foarte enervanta pe care o are in momentul de fata iPhone X, din pacate.

iphone xs rezolva problema ram iphone x

iPhone XS, sau iPhone X 2, va fi lansat in 2019 de catre compania Apple, acest lucru fiind cat se poate de sigur, iar in el urmeaza sa fie implementata o schimbare care trebuia sa ajunga inca din momentul lansarii iPhone X. Mai exact, iPhone XS, va avea 4 GB RAM implementati de catre compania Apple pentru a nu se face de rusine in fata telefoanelor Android, asa cum se intampla in momentul de fata cu telefonul iPhone X in testele de performante.

iPhone X 2 va putea oferi un multitasking fara compromisuri, asa cum se intampla acum cu iPhone X, si va putea tine deschise in fundal aplicatiile folosite de catre utilizatori, fara ca ele sa necesite reincarcare. Schimbarea este una pe care toata lumea o vedea ca fiind obligatorie pentru iPhone X, insa cei de la Apple s-au gandit ca “merge si asa”, asa ca au lasat 3 GB RAM in telefon si acum smartphone-urile Android il bat pe unde il prind.

iPhone XS –  Apple va rezolva problema stupida a iPhone X

iPhone XS nu ar trebui sa fie mai scump decat iPhone X in urma acestei schimbari, insa avand in vedere ca vorbim despre o companie foarte lacoma, e posibil ca pretul RAM-ului suplimentar sa fie platit de catre clienti. Cu 4 GB RAM, iPhone XS si iPhone X Plus vor oferi o experienta de utilizare demna de telefoane care costa peste 1100 de euro, ceea ce nu poate fi spus despre multitasking-ul pe care iPhone X il are in momentul de fata, din pacate.

“Further, we expect the iPhone X2 and a Plus-sized version to also be launched, likely with 4GB of RAM, and Intel to gain modem share this cycle. However, rear 3D-sensing doesn’t happen until 2019 or later.”

iPhone XS, sau iPhone X2, urmeaza deasemenea sa aiba un procent mai mare de modemuri intel folosite de catre Apple in raport cu cele Qualcomm, aceasta schimbare fiind preconizata inca de acum mai bune de 1 an. In final, cei care se asteptau ca iPhone XS sa aiba si o camera principala TrueDepth, vor ramane dezamagiti sa afle ca aceasta schimbare importanta nu va fi oferita de catre cei de la Apple pana in cursul anului 2019.