Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T – Testul Incarcarii Rapide

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Google Pixel 2 si OnePlus 5T sunt comparate in ceea ce priveste incarcarea rapida, rezultatul fiind unul foarte interesant.

Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T Incarcare Rapida

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Google Pixel 2 si OnePlus 5T apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata care dintre cele patru telefoane are cel mai rapid sistem de incarcare implementat de catre producator. Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca iPhone X este singurul telefon mobil care necesita acest incarcator si acest cablu pentru incarcare rapiad, ele nefiind incluse in pachetul standard oferit de Apple.

OnePlus 5T este telefonul care are cel mai mare procent din baterie incarcata dupa 30 de minute, 59% din acumulatorul sau fiind plin de energie, pentru un echivalent de 1947 mAh. iPhone X il urmeaza cu 50% din baterie si 1358 mAh, Samsung Galaxy S9 Plus fiind pe pozitia a treia cu 40% si 1400 mAh, in timp ce Google Pixel 2 ramane pe pozitia a patra cu 34% din baterie si 1197 mAh disponibili pentru utilizatori dupa 30 de minute de incarcare rapida.

Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T – testul incarcarii rapide

iPhone X se incarca rapid pentru doar 30 de minute, cand bateria ajunge la 50%, insa mergand in continuare, Samsung Galaxy S9 Plus reuseste sa il ajunga din urma abia dupa peste o ora si 30 de minute de incarcare, aceasta fiind singura schimbare in “clasament”. Partea interesanta este ca in acest punct Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai mare cantitate din baterie incarcata, oferind peste 3300 mAh, chiar mai mult decat OnePlus 5T, iPhone X fiind limita total la 2715 mAh.

OnePlus 5T se incarca cel mai repede dintre toate telefoanele, asa cum am vazut in foarte multe teste similare, Samsung Galaxy S9 Plus avand nevoie de 10 minute in plus, iPhone X avand nevoie de 2 ore in plus, in timp ce Google Pixel 2 XL are nevoie de 40 de minute in plus. Practic, iPhone X nu exceleaza la rapiditatea cu care se incarca toata bateria, dar in primele 30 de minute este foarte aproape de OnePlus 5T, Apple implementand acest sistem pentru a oferi rapid cat mai multa energie, nu pentru incarcarea totala.