Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T – Testul Incarcarii...

Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T – Testul Incarcarii Rapide

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Google Pixel 2 si OnePlus 5T sunt comparate in ceea ce priveste incarcarea rapida, rezultatul fiind unul foarte interesant.

Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T Incarcare Rapida

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X, Google Pixel 2 si OnePlus 5T apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata care dintre cele patru telefoane are cel mai rapid sistem de incarcare implementat de catre producator. Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca iPhone X este singurul telefon mobil care necesita acest incarcator si acest cablu pentru incarcare rapiad, ele nefiind incluse in pachetul standard oferit de Apple.

OnePlus 5T este telefonul care are cel mai mare procent din baterie incarcata dupa 30 de minute, 59% din acumulatorul sau fiind plin de energie, pentru un echivalent de 1947 mAh. iPhone X il urmeaza cu 50% din baterie si 1358 mAh, Samsung Galaxy S9 Plus fiind pe pozitia a treia cu 40% si 1400 mAh, in timp ce Google Pixel 2 ramane pe pozitia a patra cu 34% din baterie si 1197 mAh disponibili pentru utilizatori dupa 30 de minute de incarcare rapida.

Samsung Galaxy S9, iPhone X, Pixel 2, OnePlus 5T – testul incarcarii rapide

iPhone X se incarca rapid pentru doar 30 de minute, cand bateria ajunge la 50%, insa mergand in continuare, Samsung Galaxy S9 Plus reuseste sa il ajunga din urma abia dupa peste o ora si 30 de minute de incarcare, aceasta fiind singura schimbare in “clasament”. Partea interesanta este ca in acest punct Samsung Galaxy S9 Plus are cea mai mare cantitate din baterie incarcata, oferind peste 3300 mAh, chiar mai mult decat OnePlus 5T, iPhone X fiind limita total la 2715 mAh.

OnePlus 5T se incarca cel mai repede dintre toate telefoanele, asa cum am vazut in foarte multe teste similare, Samsung Galaxy S9 Plus avand nevoie de 10 minute in plus, iPhone X avand nevoie de 2 ore in plus, in timp ce Google Pixel 2 XL are nevoie de 40 de minute in plus. Practic, iPhone X nu exceleaza la rapiditatea cu care se incarca toata bateria, dar in primele 30 de minute este foarte aproape de OnePlus 5T, Apple implementand acest sistem pentru a oferi rapid cat mai multa energie, nu pentru incarcarea totala.

 • sudteamromania

  Cu încărcătorul de la iPad de 12w eu incarc un X intr-o ora, ce dreq test este asta ?

 • Srb Srb

  da intr-o ora dar de la 30% pana la 100%
  Sigur tu il incarci de la 1% ?

 • Viorel Predatorul

  Încă un capitol la care iPhone X este mai slab decât S9.
  Bravo Apple! Ai înfrânt!

 • Srb Srb

  fast charging ai nevoie cand ai baterie putina…deci pana la 92% iphone X rupe la popou un telefon din 2018…ca doar nu incarci un telefon cu peste 90% la baterie
  Dar nah, ce sa cerem de la o lepra ca tine

 • doctoracu

  Eu numai cu încărcătorul de iPad incarc și de la 15% se încarcă pana la 100% in aproximativ 2 și 10 min. Și 50% din baterie in vreo 40 de min.

 • Srb prostu’

  Prost esti…ar trebui sa te puna asria in cartea recordurilor…prost mai esti

 • Srb Srb

  nu eu imi fac conturi multiple sa arat cat de obsedat sunt de o alta persoana

 • andrewsb

  Diferența intre S9 și iPhone X este de o ora și 50 de minute. Bravo Apple! 😂

 • Srb Srb

  tu nu stii matematica? sa afli cate minute sunt intre 2 ore si 1 ora 42 min ???
  wtf

 • kkNotch

  min 2: Samsung depaseste capacitatea lui ics cu 15mAh, adica 2730mAh (78%/3500mAh) in fix 60min, performanta egalata(sau NU) de catre Apple dupa alte 60 min, si nu oricum, ci cu un charger de ipad cu muuuuulti Wh, poate cu unul tesla pe la 80kWh iesea mai binisor, vai steaua lor… da bine ca au cackamoji 😀

 • V.P

  Cine spune ca nu trebuie incarcare completa in fast charging ???
  Daca o bateria nu are ciclul de incarcare complet durata de utilizare in urmatoarele ore scade dramatic , deci ,, incarci putin te tine mai putin decat in cazul unei incarcari complete a bateriei ajunsa la un nivelul de incarcare facut incomplet . Deci ,, iPhone X scos de la incarcat dupa 1 ora si 42 minute are o durata de utilizare mult mai mica decat in cazul unui telefon cu ciclul de incarcare incheiat , vezi Galaxy S9 .
  Cu alte cuvinte intr-o ora si 42 minute pleci cu o baterie complet incarcata si cel mai important lucru cu o durata de utilizare cu pana la 30% mai mare decat in cazul unui unui proces de incarcare oprit la 92% .
  Bine ,, trebuie verificata si durata de utilizare in cazul unui acumulator incarcat incomplet , aici avem nevoie de teste .
  Ce zici ,, un telefon cu o capacitate a bateriei de 3200 mAh incarcat 40 % are o durata de utilizare mai mica decat al unui telefon cu o baterie de 2700 mAh incarcata 50% ??

 • V.P

  Cine vrei sa te intelega ,, Srb ??

 • Srb Srb

  Iei apararea gratis unei persoane? Sa nu dea a doua zi peste tine acea persoana. Am citit doar ultima fraza pt ca includea “te rog eu frumos”

 • Srb Srb

  “So if you’re really particular about optimizing your battery’s life, you should try to go from around 40 percent to around 80 percent in one go, and then back down whenever possible. A bunch of tiny charges throughout the day is your second best bet, and going from zero to 100 and then 100 to zero on a regular basis will put the most strain on your lithium-ion battery“
  Credeam ca stii deja ,altii o stiu de f mult timp

 • V.P

  Pai e cu totul altceva ce-ai gasit tu acolo ,, eu vorbesc despre altceva .

 • V.P

  Pai e OK sa il faci LEPRA ?? Asa ai fost educat ??

 • Nu inteleg dc se fac testele cu alte incarcatoarele decat cele din cutia telefonului …… oh stai

 • Un om

  :))))))

 • edi

  Mi-am luat acum pixel 2xl. Aștept să îl pun la încărcat. Din prima ora. Ce sa zic. Nu am văzut un telefon mai rapid că acesta. Am fost utilizator iPhone x și Galaxy s8plus. iPhone x poate sa stea acasă, nici nu se apropie de pixel. Să facut update de 500de mega la oreo in mai puțin de 30de secunde. Acest telefon zboară. Camera perfecta. Adio Apple. Adio Samsung. https://uploads.disquscdn.com/images/265c65d7434ed6a53fda0661d20140366643ff0c86a6e34d7ef3cd9f99364a7b.jpg

  Poza abia am făcut-o acum