Apple isi Construieste propriul Netflix

Apple isi construieste propriul Netflix fara a se gandi la banii cheltuiti, dar anunta ca are o tehnologie surpriza pregatita pentru utilizatorii globali.

apple costrnuieste netflix

Apple a fost recent in mijlocul unor zvonuri care sugerau faptul ca urmeaza sa cumpere Netflix, una dintre cele mai mari platforme de video la cerere, insa asta nu se va intampla. Vicepresedintele Apple, Eddy Cue, care se ocupa de Apple Music, da de inteles ca Apple isi va construi propriul Netflix cu investitii masive in dezvoltarea de continut original.

Se zvonea la finalul anului trecut ca Apple va investi 1 miliard de dolari pentru a crea continut original pentru Apple Music, aproximativ 20% din ceea ce investeste Netflix in aceeasi perioada. Apple nu vrea sa cumpere Netflix, Disney, sau alte companii care au servicii de video la cerere, iar asta pentru ca ea se concentreaza pe calitate, nu cantitate.

Eddy Cue spune ca e nevoie de povesti “grozave” pentru a crea continut original de buna calitate, Apple pregatind deasemenea o tehnologie care urmeaza sa surprinda utilizatorii. Desigur ca detalii cu privire la ea nu au fost oferite pana acum, insa compania americana vrea sa vina cu ceva nou pentru a se putea diferentia de serviciile de video la cerere existente in momentul de fata.

“We’re all in. We’re completely all in. We’re not after quantity, we’re after quality. We’re making big investments. Money isn’t an issue.”

Cue a confirmat deasemenea faptul ca Apple face investitii fara a se gandi la sumele pe care le cheltuie, atitudine pe care cei din Cupertino au adoptat-o pentru majoritatea proiectelor recente. Cu 38 de milioane de abonati pentru Apple Music in momentul de fata, cei de la Apple au nevoie de mai mult pentru a deveni relevanti, atragerea de utilizatori noi fiind dificila.

8 COMENTARII

  1. Apple are bani sa cumpere de 10 ori pe Netflix, hbo și Hulu la un loc, însă nu asta e problema ci dorința de a avea producții proprii ca din astea se fac bănuții, una ca-și aprovizionează viitorul serviciu Apple video/Apple movies și doi ca le pot vinde altor platforme/televiziuni pe bani frumoși

  2. Mai dai in pana mea !!! Ari vrea ca sa existe pe planeta doar Apple și sa vândă tot ceea ce produce la supra preț ? Eu nu !

  3. …poti cumpara 100% o companie si sa o faci ceva “propriu”…
    hardware din noile mac si ipad pro din punct de vedere audio, este beats
    Deci este apple propriu. Daca ar fi avut banii i-ar fi cumparat pt ca nu cumperi doar contentul ci si utilizatorii,iar netflix are ceva
    Apple nu mai are bani la cate procese si datorii are