Prima Pagina MacBook Air MacBook Air 2018 vine cu o Mare Surpriza

MacBook Air 2018 vine cu o Mare Surpriza

MacBook Air 2018 va fi lansat cu o serie de surprize mari de catre Apple, insa unele dintre ele ar putea dezamagi unii dintre fanii companiei americane.

MacBook Air 2018 Retina Display

MacBook Air 2018 a fost anuntat deja pentru lansare in cursul anului 2018, compania Apple intentionand sa il aduca pe piata in lunile urmatoare pentru cei care inca sunt interesati de serie. MacBook Air 2018 a fost deja anuntat ca fiind un laptop mai ieftin pe care compania Apple vrea sa il lanseze pentru clienti, insa se pare ca pretul urmeaza sa fie similar cu cel al seriei actuale.

MacBook Air 2018 urmeaza sa includa in un Retina Display cu diagonala de 13.3 inch, identic cu cel folosit in MacBook Pro, acesta urmand a avea o rezolutie de 2,560 x 1,600 pixeli. Noul ecran Retina pentru MacBook Air 2018 va fi cumparat de catre Apple de la compania LG, dupa ce a incercat sa cumpere ecrane mai ieftine din China, dar nu a gasit calitatea dorita.

MacBook Air 2018 urmeaza sa aiba noile ecrane livrate de catre LG incepand cu luna aprilie, iar productia ar trebui as inceapa la sfarsitul lunii mai, sau inceputul lunii iunie. Quanta va produce 70% dintre unitatile noului MacBook Air 2018, in timp ce Foxconn va produce 30% dintre ele, iar noul laptop ar trebui sa fie anuntat la WWDC 2018 in luna iunie.

“Apple is preparing to release a new entry-level MacBook at the end of the second quarter with a price tag expected to be about the same level as that of the existing MacBook Air or slightly higher. The 13.3-inch a-Si panels for the new notebook feature the same resolution as Apple’s 13.3-inch MacBook Pro at 2,560 by 1,600.”

MacBook Air 2018 urmeaza sa fie produs in aproximativ 6 milioane de unitati in cursul anului 2018, deci americanii au asteptari destul de mari cu privire la vanzarile noului produs. Marea problema va fi totusi cu faptul ca lumea se asteapta ca noul MacBook Air 2018 sa fie ieftin, iar cu un Retina Display el ar putea avea un pret mai mare decat si-ar dori unii dintre clienti.

 • Srb Srb

  Superb

 • P.P

  “dupa ce a incercat sa cumpere ecrane mai ieftine din China”
  Superb!

 • Daniel Razvan

  Nu nimic superb in stirea asta !!!

 • Srb Srb

  Pt saraci cu windows la 200$ logic

 • Daniel Razvan

  Chiar nu te inteleg !!! Ti-am spus ca sunt utilizator de produse Apple dar și de Windows. Ce treaba are Windows-ul și cei 200$ ??? Ideea e ca o sa cumpere ecrane de la LG… unde este inovația ??? Sau ce e grozav in stirea asta ??? De ce jignești mereu pe cei care nu îți împărtășesc opiniile ???

 • V.P

  In loc sa il faci sarac mai bine ii explic omului ca Apple NU a reusit sa gaseasca ecrane calitative si ieftine prin china si au revenit la vechiul partener LG care vinde panouri calitative la un pret mai mare , din cauza asta si pretul noului MacBook Air 2018 este putin mai mare ,, daca tot faci pe destepul pe site macar fa-o cum trebuie , fa-o intru-n mod corect , nobil , dovedeste ca esti un om echilibrat .

 • Srb Srb

  pai daca ai mac ai si windows automat (in caz ca vrei)
  Ziceam ca pt tine nu este nimic special in stirea asta pt ca este ceva ce nu iti permiti. Nu este un laptop de 200$

 • Srb Srb

  pai si vrei sa imi spui ca tu preferai (in caz ca ti-ai fi luat vreodata un mac) sa ia display prroaste din china in loc de LG?
  Macar mac costa cat costa dar iti da o oarecare calitate

 • Daniel Razvan

  … pierdere de timp sincer …

 • Daniel Razvan

  LA REVEDERE !!!

 • V.P

  Un lucru e bun , ai modificat acel coment 👍👍

 • Srb Srb

  pai daca este pierdere de timp de ce mai pierzi timpul sa imi spui asta? !?

 • Srb Srb

  ce am modificat? nu am modificat nimic

 • gigil

  Toata lumea are probleme cu acest site din csuza ta 💩