iPhone: ELIBEREAZA Memoria RAM si fa-l mai RAPID

iPhone poate avea memoria RAM curatata printr-un simplu truc pe care orice utilizator al iOS il poate realiza pe propriul telefon cu instructiunile acestui articol.

iphone elibereaza ram rapid

iPhone a avut descoperit acum ceva timp in asa-zis truc in baza caruia ar urma sa fie eliberata memoria RAM ocupata in mod inutil de catre iOS, acesta trebuind sa faca telefoanele mai rapide. De-a lungul timpului foarte multa lume s-a folosit de el pentru a incerca sa-si faca telefoanele iPhone mai rapide, iar multa lume a raportat ca trucul functioneaza.

iPhone-urile care au buton Home pot avea acest truc realizat extrem de usor, simpla apasare indelunga a butonului Home din meniul de inchidere curatand memoria RAM. Practic, pe aceste modele iPhone e suficient sa apasati butonul Power/Lock pana apare interfata de inchidere, apoi sa apasati butonul Home pana cand ea se inchide si reveniti la meniul anterior.

iPhone X este diferit, nu are buton Home, iar butonul lateral are o functionalitate configurabila in momentul de fata, asa ca trucul nu mai poate fi realizat la fel pentru acest model. Chiar daca procedura este putin diferita, rezultatul final ar trebui sa fie acelasi, iPhone X putand sa devina mai rapid daca ii eliberati memoria RAM ocupata inutil de catre iOS in folosire.

iPhone are un sistem de operare gandit sa administreze memoria RAM intr-un mod inteligent, insa uneori se observa lag prin meniuri, sau deschiderea unor aplicatii. Totul tine de software, iar cum nimic nu e vreodata perfect, uneori inclusiv iPhone are nevoie de o eliberare a memoriei RAM, acest truc parand sa o faca, iar telefoanele par sa devina mai rapide.