Spotify a fost LANSAT in Romania, CAT Costa Abonamentul

Spotify a fost lansat in Romania, cel mai mare serviciu de ascultat muzica online putand fi folosit inclusiv din tara noastra pe telefoane mobile, tablete, calculatoare, televizoare, sau din masina.

Spotify lansat romania aplicatie

Spotify, cel mai mare serviciu de streaming audio, a fost lansat oficial in Romania in cursul acestei zile, compania suedeza adaugand in sfarsit si tara noastra in randul celor care pot beneficia de serviciile sale. Spotify are peste 159 de milioane de utilizatori in lumea intreaga, serviciul de streaming audio fiind oferit gratuit, sau in baza unui abonament lunar, peste 35 de milioane de melodii fiind disponibile pentru cei care il folosesc zilnic.

Spotify poate fi folosit gratuit in Romania incepand de astazi, versiunea fara plata redand reclame intre melodiile ascultate, insa exista desigur si un abonament premium, fara reclame, care va costa 4.99 euro pe luna. Practic, Spotify este disponibil in Romania la exact acelasi pret precum Apple Music, versiunea premium putand fi testata gratuit 30 de zile, spre deosebire de Apple Music unde se ofera 3 luni, dar nicio versiune fara plata.

Spotify are cam orice fel de melodie v-ar trece prin cap sa ascultati, 71 de milioane de persoane platind lunar un abonament premium pentru a asculta cele 35 de milioane de melogii grupate in peste 2 miliarde de playlist-uri. Spotify adauga zilnic aproximativ 30.000 de melodii noi in serviciul sau, acesta putand fi accesat in acest moment din 62 de tari de pe glob, iar Romania face intr-un final parte din ele, asa cum este si normal.

Spotify a fost lansat in Romania, cat costa abonamentul

Spotify lansat romania aplicatie

Spotify are, spre deosebire de Apple Music, marele avantaj de a fi disponibil intr-o gama foarte diferita de dispozitive, printre care telefoane mobile, tablete, smartwatch-uri, Playstation, Xbox, televizoare, sau chiar sistemele de entertainment ale masinilor. Spotify este deasemenea integrat in aplicatii terte precum Waze, iar Apple Music este, din pacate, disponibil doar pe iDevice/Apple Watch/Mac-uri si terminalele Android, dar cam atat deocamdata.

“Suntem extrem de entuziasmați să lansăm astăzi Spotify în România şi să oferim o experiență muzicală revoluționară. Grație unei selecții muzicale uriașe, de peste 35 de milioane de melodii, recomandărilor atent personalizate şi celor mai bune playlist-uri alcătuite de experți în domeniu sau utilizatori pasionați, Spotify face din descoperirea muzicii preferate o activitate mai simplă ca niciodată.”

Spotify sustine ca reda melodiile la un bitrate de 320 bkps, iar cei care vor, pot sa descarce melodiile pentru a le asculta offline, insa numai daca platesc un abonament premium pentru a avea acces la aceasta functie. Ca sa fiu complet sincer, Spotify este foarte atractiv multumita disponibilitatii extrem de largi pe o gama atat de variata de produse, iar versiunea gratuita este ideala pentru o tara precum Romania, unde mai nimeni nu vrea sa plateasca pentru nimic.

Spotify poate fi cumparat in Romania folosind carti de credit Visa, Mastercard, sau Amex, iar pentru cartile de debit sunt acceptate doar Visa si Mastercard, ele trebuind sa fie gandite pentru a permite plati online. Spotify poate fi utilizat prin aplicatiile pentru iPhone si Android, ori direct de pe website-ul companiei suedeze, de acolo putand fi cumparate si abonamentele premium care ofera atat de multe facilitati in momentul de fata.

31 COMENTARII

  1. Este aplicatie speciala in store din Romania? Am cont de us. Pornesc aplicatia si daca incerc login spune : Login failed! You can only use Spotify abroad for 14 days.

  2. Spotify are varianta family, dar nu stiu daca si in Romania. Posibil sa nu o ofere, avand in vedere ca pretul este la jumatate fata de alte tari.

  3. Am gasit si in romania, 7.99 euro/luna, e mai scump decat apple music, 30 lei/luna. Nu cu mult cam 7 lei, dar mai astept poate ajung la acelasi tarif ?

  4. Am Apple Music, de când s-a lansat, și sunt foarte mulțumit. M-am jucat puțin cu Spotify, azi când s-a lansat, și nu văd nimic special, sau in plus. Clar o sa rămân cu Apple Music, mai ales ca este integrat in tot ecosistemul Apple, Shazam…

  5. Eram pe vpn cu Ungaria si in profil mi-a aparut pretul apasand pe More Offers, dar cand schimbat din profil tara pe Romania, nu e disponibila optiunea asta local. 🙂

  6. Dantm, pt cei care vrem sa integram environmentul de ios cu amazon alexa ..spotify e perfect. Era singurul lucru care ma oprea sa ma orientez catre un smart speaker precum amazon echo. Acum cu smart home si toata colectia de muzica transferata din apple music..perfect