Prima Pagina Nokia Nokia 9 vine cu Functia pe care iPhone X si Galaxy S9...

Nokia 9 vine cu Functia pe care iPhone X si Galaxy S9 nu o au!

Nokia 9 vine cu o functie pe care iPhone X si Samsung Galaxy S9 nu o au, dar pe care fanii au dorit-o pentru smartphone-urile premium ale Apple si Samsung.

Nokia 9 Functia iPhone X Galaxy S9

Nokia 9 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, viitorul smartphone al celor de la HMD Global urmand a fi lansat in cursul anului 2018 pe piata, iar el ar putea veni cu o functie care nu exista in iPhone X. Conform unui zvon recent, partenerii celor de la HMD Global pregatesc in momentul de fata o linie de productie speciala pentru Nokia 9 deoarece intentioneaza sa foloseasca un cititor de amprenta sub ecranul telefonului mobil.

Nokia 9 nu va fi primul smartphone cu cititor de amprenta sub ecran, Vivo anuntand deja un asemenea model de telefon mobil, insa telefonul celor de la HMD Global ar putea fi ceva mai bun decat al chinezilor. Nu se stie ce fel de cititor de amprenta va folosi Nokia 9, insa cel mai probabil vorbim despre unul fabricat de catre Synaptics, sau Qualcomm, acestea fiind singurele tehnologii care sunt suficient de bune pentru utilizare in telefoane.

Nokia 9 vine cu functia pe care iPhone X si Galaxy S9 nu o au!

Nokia 9 urmeaza sa foloseasca un chip Qualcomm Snapdragon 845, deci performantele sale vor fi foarte bune, dar asta nu inseamna neaparat ca si cititorul de amprente va fi produs de catre cei de la Qualcomm. Ca sa fiu complet sincer, am convingerea mai mare ca Synaptics este producatorul ales de catre cei de la HMD Global pentru Nokia 9, asa ca ramane doar de vazut cat de bun va fi dupa ce va fi lansat noul smartphone al finlandezilor.

Nokia 9 este gandit ca un smartphone premium, insa nu se va putea lupta cu iPhone X si Samsung Galaxy S9 chiar asa cum trebuie, iar asta din cauza faptului ca nu va avea nici Face ID si, cel mai probabil, nici o camera cu deschidere variabila. Nokia 9 va fi totusi un smartphone pe care foarte multi il vor astepta, iar cu un cititor de amprente integrat in ecran va fi cu atat mai atractiv pentru cei dornici sa beneficieze de tehnologii de ultima ora.

 • Srb Srb

  In your face SAMSUNG
  Nokia asta macar ajunge si in Romania fata de vivo

 • Srb Srb

  181.94$ actiunea Apple intre timp….
  Apple is doomed

 • Merlin

  Nokia asta, dupa 1 an, incepe sa faca o impresie frumoasa! Cand o sa-l detroneze pe Sammy dau o sampanie!

 • Daniel Razvan

  Bravo lor, ASA cum AM mai SPUS avem nevoie de INOVATIE.

 • RaduD

  E bine pentru noi când se încinge concurenta…!

 • kostel

  Pt Daniel Razvan, care este inovatia?

 • Daniel Razvan

  @kostel: touchID sub ecran.

 • Storecheck

  la mintile userilor ca tine si ca sarba, poate sa ploua si de jos in sus. pfff

 • Merlin

  Ai simtit nevoia sa spui ceva! Bravo!

 • Bogdanel

  Degeaba se încinge ca preturile tot cresc