Acasă spotify Spotify Urmeaza Apple si face o Boxa Inteligenta

Spotify Urmeaza Apple si face o Boxa Inteligenta

Spotify pregateste lansarea unei boxe inteligente care sa concureze cu HomePod, Google Home, sau Amazon Echo, suedezii avand proiectul intr-un proces avansat.

Spotify Boxa Inteligenta

Spotify, compania care detine cea mai mare platforma de streaming audio de pe planeta, se pregateste sa lanseze o boxa inteligenta, urmand Apple, Google si AMazon. Compania cauta sa angajeze in momentul de fata persoane care sa o ajute cu partea operationala de productie a boxelor inteligente, dar si persoane care sa stie cum sa promoveze un asemenea produs.

Intentiile celor de la Spotify sunt perfect normale intr-o lume in care Apple abia a lansat o boxa inteligenta HomePod si pare sa aiba succes cu ea, Google si Amazon avand deasemenea succes mare cu produsele proprii. Avand in vedere ca Spotify are si cel mai mare serviciu de streaming audio de pe planeta, sansele ca o boxa inteligenta proprie sa aiba succes sunt enorme.

Avand in vedere si locurile de munca pe care le cauda acum compania suedeza, pare destul de clar ca produsul este aproape pregatit pentru a fi lansat pe pietele globale. Daca Spotify ar lansa o boxa inteligenta, e foarte posibil ca Google Assistant, Amazon Alexa, sau Cortana sa fie asistentii personali folositi pentru ea, succesul fiind aproape garantat.

““Spotify is on it’s [sic] way creating it’s first physical products and set-up an operational organisation for manufacturing, supply chain, sales & marketing,” explains a not-quite-fully-spell-checked ad for an Operations Manager – Hardware Product on Spotify’s recruitment site.”

Spotify este singura mare companie cu serviciu de streaming audio care nu are o boxa inteligenta proprie si asta e paradoxal, din moment ce are si cel mai mare serviciu de streaming audio. Ca sa fiu complet sincer, ar fi interesant de vazut cum ar putea arata o boxa inteligenta produsa de catre compania Spotify si cat de buna ar putea fi in comparatie cu HomePod.