Prima Pagina Apple Faima Apple este in Scadere in Lipsa Produselor Revolutionare

Faima Apple este in Scadere in Lipsa Produselor Revolutionare

apple faim scadere

Faima companiei Apple, sau cat de cunoscuta ramane in randul lumii din lumea intreaga, este intr-o scadere abrupta dupa ce americanii n-au mai lansat produse revolutionare in ultimii ani. Conform unui studiu realizat de catre o companie americana anul acesta, Apple a pierdut nu mai putin de 24 de pozitii in topul celor mai faimoase companii de pe planeta.

Daca in 2017 cei de la Apple s-au plasat pe pozitia a 5-a, in 2018 compania este regasita pe pozitia 29, o scadere foarte mare, care ar trebui sa-i puna pe americani pe ganduti. Cei de la Google trec printr-o situatie similara, cazand 20 de locuri in top, tot din cauza faptului ca n-au mai lansat produse revolutionare in ultimii ani, asa ca nu doar Apple sufera.

Apple a devenit faimoasa la nivel global multumita telefoanelor iPhone pe care le-a lansat, dar si functiilor revolutionare care au fost implementate in acestea de-a lungul anilor. Totusi, aceasta scadere este o dovada a faptului ca divizia de PR a celor de la Apple nu-si prea face treaba si nu promoveaza brand-ul companiei suficient de mult in lumea intreaga.

“He told Reuters in an interview that the likely reason Apple and Google fell was that they have not introduced as many attention-grabbing products as they did in past years, such as when Google rolled out free offerings like its Google Docs word processor or Google Maps and Apple’s then-CEO Steve Jobs introduced the iPod, iPhone and iPad.”

Studiul a fost realizat pe 25.000 de persoane si are la baza faima unei companii multumita produselor pe care le-a lansat si care au ramas in mintea consumatorilor. Cei de la Apple lanseaza anual produse noi, insa stim cu totii ca in ultimul deceniu nu a aparut nimic la fel de revolutionar ca iPhone, pe piata telefoanelor, nici macar de la alti producatori.

 • sultanu’ dragostei

  Orice urca trebuie sa si coboare.

 • Srb Srb

  25.000 de samsonisti

 • Srb Srb

  pai tot urca……

 • Senchiu Stefan

  Când îmi dau seama că acea cameră de la Nokia N8 avea tot ce avea cea de la iPhoneX și S9. Dar asta e viata. Tot ce urca si coboara. Si daca ne utima pe softul iOS vedem ca 80% este Symbian.

 • Srb Srb

  Dupa ce Apple aduce airpods si toate chip T1 T2 etc si devine cea mai inovatoare companie…acum vin samsonistii astia si incearca si ei acolo…ca doar e gratis

 • raul

  Faceid care ei îl considera revoluționar nu este. Este doar o funcție îmbunătățită. Revoluționar este prețul iPhone X. Nu ca n-ar fi telefoane și mai scumpe. Ma refer la faptul ca Apple vrea să vândă scump și mult dar sau cam întrecut cu gluma. De aia au vânzări putine. Dacă și anul asta vor menține prețul mare sau îl măresc mai mult. O să se ducă in jos de tot.

 • adisavaro

  Cam asa e raul pretul este totusi mult prea mare pt ce ofera…e totusi in amarat de telefon. Si samsung la fel cu ale lor serii galaxy sunt mult prea scumpe toate

 • Daniel Razvan

  Un pic de cădere in cap nu-i rău. Lasă-i sa se obișnuiască sa vadă ca fără calitate au de pierdut !!!

 • Srb Srb

  calm…nu conteaza ce au de spus 25.000 de samsonisti stai calm…

 • Stl stl

  Din partea mea apple e pe ultima poziitie la ce inovatii are..mai nimik adica..si putinu care il au e urat…

 • doring

  Nu ma mira

 • TheKingLuca

  Orice urcă și coboară.

 • Olimpiu

  PR-ul nu poate face totul, mai putina lacomie, mai multa munca si pricepere, astea sunt baza succesului