Prima Pagina Apple Apple va Lansa Primul sau Procesor Octa-Core, iata in ce Produs

Apple va Lansa Primul sau Procesor Octa-Core, iata in ce Produs

Apple pregateste lansarea primelor produse care au procesor octa-core, compania americana avand planuri foarte mari pentru urmatoarele luni ale anului.

apple procesor octa-core ipad pro

Apple pregateste lansarea a cel putin unui nou produs care are un procesor octa-core, adica 8 nuclee, acesta urmand a fi inclus intr-un chip A11X, care se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare. Informatiile vin de la partenerii asiatici ai celor de la Apple, ei afirmand ca noi versiuni ale iPad Pro sunt in proces de dezvoltare in momentul de fata si vor veni cu acest nou procesor octa-core, o premiera pentru cei din Cupertino.

WWDC 2018 va fi evenimentul in cadrul caruia Apple intentioneaza sa prezinte o tableta iPad Pro cu ecran de 10.5 inch si o alta cu ecran de 12.9 inch, aceasta intentie fiind zvonita in cateva randuri. Totusi, acum auzim pentru prima oara ca acest nou chip A11X va avea un procesor octa-core, iar daca aceasta schimbare va fi facuta, atunci putem astepta deasemenea 5 GB, sau 6 GB, de memorie RAM implementati in noile tablete.

Apple va lansa primul sau procesor octa-core in iPad Pro

Noile modele ale iPad Pro vor avea Face ID, iar butonul Home va fi eliminat complet, asa ca trecerea de la actualele procesoare cu sase nuclee la cele cu 8 ar putea avea la baza nevoia de mai multa putere de procesare pentru recunoasterea faciala. Avand in vedere ca noile chip-uri A11 au stabilit noi recorduri de performante pentru smartphone-uri, viitorul chip A11X ar putea depasi scoruri de 12.000/13.000 de puncte in Geekbench anul acesta.

“Apple is expected to organize a developer conference (WWDC) in June this year. According to foreign reports, Apple will release a new iPad series. Among them, the new generation of iPad Pro will be introduced to introduce face recognition and new processors. The new iPad Pro is expected to carry an eight-core A11X chip in addition to the face recognition function.”

Apple vrea sa prezinte aceste noi modele de tablete iPad Pro in cadrul WWDC 2018, care urmeaza sa inceapa pe 4 iunie, ele urmand a fi anuntate impreuna cu un nou model al MacBook Air, care are si Retina Display. Planurile celor de la Apple sunt extrem de interesante, in special in ceea ce priveste noile procesoare care urmeaza sa fie integrate, iar de la iPad Pro pana la iPhone XS va fi doar un singur pas, asa ca asteptam procesoare octa-core si pentru modelele iPhone din toamna.

 • Srb Srb

  Nici nu vrem sa ne gandim ce cpu/gpu va avea A11X si cum va rupe

 • Srb Srb

  Cea mai frumoasa si puternica tableta se va autodepasi

 • m.ionut

  Îți place sa comentezi singur : tu centrezi tu dai cu capul :))

 • Filip

  Prea puternica pentru iOS,daca nu vin si niste aplicatii pe masura cpu/gpu si un iOS mai aproape de MacOS totul e inutil.Dar sunt sigur ca o sa avem surprize placute si pe partea de software.

 • Srb Srb

  pai au aplicatii, tocmai asta este..fata de android

 • Srb Srb

  si tu ce tocmai ai facut?

 • Filip

  Oo fata de Android pe tablete..nici nu se compara,tabletele pe Android au ramas in urma.Eu de ex.editez pe iPad Pro 4K uri cu Luma Fusion.Sunt sigur ca o sa aduca multe noutati Apple si Hardware si Software.Ce zici unde se indreapta fuzionarea asta a aplicatiilor?

 • Srb Srb

  Ar avea de castigat mac cu aplicatiile ios daca activeaza si suportul de apple pencil
  Choar sunt curios ce o sa prezinte Apple in Iunie. O sa avem o idee mai clara

 • Popescu Cristi

  Dc nu îl bagă nimeni în seamă 😉

 • Daniel Razvan

  Sa bage și Xx-core … orice plus e bine venit. Prețul însă speram sa nu fie număr de telefon cu 89 … :)))