Windows 10: CAND se Lanseaza Spring Creators Update

Windows 10 are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare o actualizare numita Spring Creators Update, ea avand data de lansare anuntata de Microsoft.

Windows 10 data lansare Spring Creators Update

Windows 10 are in momentul de fata in proces de dezvoltare o noua versiune numita Spring Creators Update, actualizarea fiind pregatita de catre compania Microsoft pentru lansare in perioada imediat urmatoare. Denumirea actualizarii majore pentru Windows 10 a fost confirmata saptamana trecuta, iar astazi aflam si cand intentioneaza cei din Redmond sa ofere Spring Creators Update pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume in anul 2018.

Windows 10 urmeaza sa aiba disponibila actualizarea Spring Creators Update in cursul lunii aprilie, conform unui document pe care compania Microsoft l-a publicat in cursul acestei zile pe propriul blog. Windows 10 urmeaza sa fie prioritatea celor de la Microsoft pana in 2019, insa in 2018 prima mare actualizare care va fi disponibila pentru noi este Spring Creators Update, insa deocamdata nu este cunoscuta data la care va fi disponibila noua versiune a sistemului de operare.

Windows 10 – cand se lanseaza Spring Creators Update

Windows 10 are testata actualizarea Spring Creators Update de ceva vreme cu utilizatorii programului beta care permite instalarea versiunilor inca nelansate, unele dintre functii noi fiind deja prezentate in diverse randuri. Printre cele mai importante noutati ale Windows 10 se numara suportul pentru HDR, functia Timeline, suport imbunatatit pentru rezolutii mari, cateva schimbari de design pentru interfata, optiunea de a folosi aplicatii in tab-uri in acelasi ecran, si altele.

Windows 10 data lansare Spring Creators Update 1

Windows 10 este cel mai utilizat sistem de operare pentru calculataore in momentul de fata, compania Microsoft reusind sa creasca numarului de utilizatori cu fiecare luna, intrecand Windows 7 de ceva timp deja. Windows 10 inca mai continua sa atraga oameni, iar compania Microsoft incearca sa adopte modelul Apple de a lansa actualizari importante pentru Windows in fiecare an, desi deocamdata este destul de departe de a isi indeplini acest obiectiv important.

Windows 10 va avea Spring Creators Update disponibil pentru instalare prin sistemul Windows Update pe care compania Microsoft l-a creat special pentru aceste tipuri de actualizari majore.