iPhone SE 2: Apple Amana Lansarea din 2018

iPhone SE 2 are lansarea din 2018 amanata de catre compania Apple, americanii parand sa se concentreze pe cu totul alte produse pentru al doilea semestru.

iPhone SE 2 Apple Amana Lansarea 2018

iPhone SE 2 este unul dintre cele mai asteptate noi modele ale iPhone, iar asta pentru ca fanii companiei Apple inca mai sunt interesati sa cumpere telefoane cu ecrane care au diagonala de 4 inch, atat timp cat au si performante bune. iPhone SE 2 a fost zvonit pana acum ca fiind unul dintre cele 4 modele ale iPhone pe care compania Apple dorea sa le lanseze in cursul acestui an, el fiind anuntat pentru aparitie in martie, dar asta nu se va intampla.

iPhone SE 2 ar putea fi lansat de catre compania Apple in cea de-a doua parte a anului 2018, desi pare improbabil, insa deocamdata o data clara nu a fost anuntata de catre vreun zvon aparut pe internet. Unul de astazi sugereaza totusi faptul ca Apple nu s-ar grabit prea mult cu lansarea iPhone SE 2, si ar prefera sa tina telefonul departe de piata pana cel mai devreme sfarsitul acestui an, sau poate chiar sa aleaga sa-l lanseze anul viitor pentru clienti.

iPhone SE 2: Apple amana lansarea din 2018

iPhone SE 2 era anuntat ca venind fie cu un ecran cu diagonala de 4.7 inch, fie cu unul de 4 inch, cu un posibil Face ID, dar fara buton Home, sau 3D Touch, procesorul, memoria RAM si spatiul de stocare fiind anuntate cu imbunatatiri. Desigur ca acum nu stie nimeni ce-ar mai putea fi oferit pentru iPhone SE 2, compania Apple parand sa fi amanat lansarea noului telefon pentru cel putin 6 luni de zile, asta daca se va intampla atunci.

“The legal person thinks that because Apple has no new iPhone launch in the first half of the year, the supply chain is generally sluggish in the first half of the year. In addition to the iPad, it is also reported that Apple plans to launch three new iPhones in the third quarter of this year, including two OLED screen phones and a cheaper LCD version of the iPhone.”

iPhone SE 2 trebuia sa fie continuatorul seriei de smartphone-uri Apple care au preturi foarte bune si ofera functionalitate pe masura, insa se pare ca deocamdata fanii vor trebui sa astepte pentru lansarea sa. Daca ar fi sa ma intrebati, va spun ca iPhone SE 2 nu va fi lansat in 2018 daca Apple va decide sa nu-l aduca pe piata in luna martie, asa ca ramane doar de vazut cand anume va decide Apple sa lanseze acest nou smartphone.

6 COMENTARII