Huawei P20: Functia in PREMIERA pe Smartphone

Huawei P20 aduce o noua functie in premiera pentru smartphone-uri, compania Huawei uimind utilizatorii de telefoane mobile cu aceasta tehnologie noua.

Huawei P20 Functia PREMIERA Smartphone

Huawei P20 urmeaza sa ofere o noua functie in premiera pentru smartphone-uri, compania chinezeasca sugerand acest lucru chiar inainte ca noile modele de telefoane mobile sa fie prezentate in mod oficial. O sumedenie de imagini de presa pentru Huawei P20 au fost publicate pana in prezent, iar ele confirma faptul ca macar unele dintre modelele din serie vor avea trei camere, insa se pare ca noutatile importante nu se vor limita la atat.

Huawei P20 urmeaza sa fie primul smartphone care ar oferi zoom digital de pana la 3X, deci Samsung Galaxy S9 si iPhone X vor fi intrecute in ceea ce priveste zoom-ul pentru a face poze. Huawei P20 cu zoom digital de pana la 3X ar oferi posibilitatea de a inregistra poze mult mai clare cu obiecte aflate la distanta, imbunatatind in acelasi timp si fotografia macri, pentru cei care sunt interesati sa faca asemenea tipuri de poze cu un smartphone.

Huawei P20 – functia adusa in premiera pe smartphone-uri

Huawei P20 are aceasta dezvaluire, aparent, confirmata de imaginile de presa in care se mentioneaza faptul ca ar urma sa faca zoom de 27-80mm, deci 3X, ceva ce probabil foarte multa lume va aprecia. N-as putea spune cati dintre cei care sunt in cautarea unui smartphone asteptau cu nerabdare lansarea unui model care are zoom digital de pana la 3X, insa chinezii se vor putea lauda ca au implementat in Huawei P20 o functie disponibila in premiera.

Huawei P20 Functia PREMIERA Smartphone zoom

Huawei P20 este programat pentru a fi prezentat pe 27 martie in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Paris, Huawei P20 Lite si Huawei P20 Pro urmand a fi deasemenea dezvaluite in acea zi. Deocamdata nu se stie cat ar urma sa coste Huawei P20, insa se speculeaza ca versiunea Pro nu ar trebui sa fie mai scumpa de 900 de euro, insa desigur ca orice s-ar putea intampla pana cand noul smartphone va fi anuntat in mod oficial.

14 COMENTARII

  1. Huawei inovează și creste foarte mult in piata. Bine că ai ce sa alegi afara de Samsung și iPhone care fac pași prea mici și sunt cel puțin prinși din urmă.

  2. E si normal sa fie prinsi nu mai au ce sa scoata atat de multe inovatii a cam ajuns la apogeu acum f greu se scoate ceva nou. Ceva revolutionar ar fi dupa parerea mea un alt dispozitiv in locul telefonului