iPhone 8 Plus a fost Produs cu Componente NEAUATORIZATE

iPhone 8 Plus a fost produs folosind componente neautorizate, compania Apple descoperind acest lucru la unul dintre parteneri si iata ce componente au fost folosite.

iPhone 8 Plus Componente NEAUATORIZATE

iPhone 8 Plus a fost fabricat folosind componente neautorizate, conform unei investigatii facute de catre compania Apple, ea suspenand productia la fabrica in care a descoperit aceaste nereguli in 2018. Vorbim despre o fabrica a companiei Wistron, care asambleaza telefoanele iPhone 8 Plus pentru cei de la Apple, iar fabrica respectiva este in Kunshanm, China, descoperirea celor din Cupertino fiind extrem de serioasa. iar mai important va fi de vazut cum va multumi clientii care au primit unitatile.

iPhone 8 Plus are productia suspendata timp de doua saptamani in fabrica Wistron din China, dupa care compania a afirmat ca lucrurile vor reveni la normal, problemele urmand a fi corectate intre timp. Cei de la Wistron ar fi utilizat componente neautorizate pentru a face iPhone 8 Plus rezistent la apa, ele provenind de la un furnizor pe care Apple nu l-a certificat, deci e posibil ca acele unitati sa fie afectate de contactul cu apa in timpul folosirii obisnuite.

iPhone 8 Plus – componente neautorizate folosite la productie

iPhone 8 Plus a dus la o serie de sanctionari pentru unii dintre managerii companiei Wistron, cei din conducere sperand ca Apple va trece peste acest accident minor si nu le va lua comenzile de sute de milioane de dolari anual. Wistron produce doar 20% din totalul unitatilor iPhone 8 Plus pe care le vinde compania Apple, insa produce inclusiv diverse alte modele ale iPhone si iPad, insa in aceasta situatie a negat ca ar fi produs iPhone 8 cu componente neautorizate.

“A report from Taiwan’s Chinese-language Commercial Times claimed earlier in the day that Apple had ordered Wistron to stop production of the iPhone 8 plus at a plant in Kunshan, China for two weeks pending a probe into alleged use of water-proof components from a supplier not certified by the client. Wistron has penalized several mid- and high-level executives, hoping to regain Apple’s trust, claimed the report.”

Acesta este primul indident de acest gen care este cunoscut publicului, pana acum Apple reusind sa verifice destul de bine unitatile iPhone produse de catre parteneri, sau sa tina departe de presa eventualele probleme similare. Cazul acesta cu iPhone 8 Plus ar trebui sa aiba si cateva informatii oficiale venite din partea companiei Apple, insa ramane de vazut daca se va intampla asta si daca vreun client va avea telefonul inlocuit cu o unitate fara componente neautorizate.