Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, Noutatea Confirmata de Samsung

Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, Noutatea Confirmata de Samsung

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 are o noutate importanta confirmata chiar de catre compania Samsung in cursul acestei saptamani, ea deslusind un mister pentru fani.

Samsung Galaxy Note 9 Noutate Confirmata Samsung

Samsung Galaxy Note 9 are parte de o descoperire oficiala astazi, noul telefon al companiei coreene fiind in proces de dezvoltare in vederea lansarii in anul 2018, iar acum aflam in avans ceva foarte important. Desi cam toata lumea isi imagina acest lucru, multumita unei inregistrari oficiale facute de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy Note 9, avem deja prima confirmare oficiala privind telefonul ce va fi prezentat in august.

Samsung Galaxy Note 9 are denumirea confirmata oficial de catre compania Samsung multumita inregistrarii unui brevet de marca pentru ea, deci este cat se poate de clar ca nu se va face vreo schimbare in aceasta privinta. Pe data de 12 martie compania Samsung a depus in Columbia o cerere pentru a inregistra ca marca denumirea Samsung Galaxy Note 9, deci intentiile sale privind utilizarea ei pentru telefonul de anul acesta sunt clare.

Samsung Galaxy Note 9 nu este singura denumire inregistrata de catre compania Samsung in Columbia in 12 martie, coreenii inregistrand acolo inclusiv denumirile unora dintre telefoanele lansate in ultima perioada. Era normal ca Samsung sa inregistreze toate aceste denumiri pentru a se putea proteja impotriva vreunor actiuni de contrafacere, insa cu aceasta ocazie a si confirmat oficial ca Samsung Galaxy Note 9 va fi denumirea telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 – denumirea confirmata de Samsung

Samsung Galaxy Note 9 Noutate Confirmata Samsung 1

Samsung Galaxy Note 9 este un smartphone care va face parte din gama business de telefoane ale companiei Samsung, el fiind continuarea unei serii care n-a adus faima sau chiar atat de multe vanzari. Totusi, Samsung Galaxy Note 9 va include noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 ale coreenilor si ar trebui sa vina cu un sistem imbunatatit de recunoastere faciala, Intelligent Scan, cititorul de amprente ramanand in carcasa.

Samsung Galaxy Note 9 va veni cu aceeasi camera din Samsung Galaxy S9, care are deschidere variabila, coreenii urmand a imbunatati, cel mai probabil, capacitatea telefonului de a inregistra poze grozave. E foarte posibil ca Samsung Galaxy Note 9 sa aiba functii noi implementate in baza camerei, sau poate cine stie ce alte noutati bazate pe inteligenta artificiala, insa mai multe detalii despre schimbari vom afla in vara anului 2018.

Samsung Galaxy Note 9 va fi cel mai probabil prezentat de catre Samsung in cadrul unui eveniment care va fi cel mai probabil organizat in luna august New York, sau alt oras ales de catre coreeni. E posibil ca Samsung Galaxy Note 9 sa isi faca aparitia in septembrie la IFA Berlin, insa daca va aparea mai inainte, lansarea va fi mai mult ca sigur programata pentru luna septembrie de catre compania Samsung.

 • ibadea

  soc si groaza 🙂

 • ioan

  Sunt ud tot , mi-e mila de samsonisti …..

 • George89

  Care e noutatea ?

  “Samsung Galaxy Note 9 este un smartphone care va face parte din gama business de telefoane ale companiei Samsung, el fiind continuarea unei serii care n-a adus faima sau chiar atat de multe vanzari ” ….faima a avut din plin , mai ales ca a fost gama care a deschis drumul pt phablet uri …Note =Primul phablet ….a fost gama phablet cu cele mai mari vanzari de atunci ( peste 10 milioane….bine Apple nu avea asa ceva atunci )

 • Srb Srb

  Note 8 varianta 2018

 • amfetamin

  S9+ plus un pix. Ecran mai mare,baterie mai mică(ca sa nu pârjolești porcul ca și cu Note 7). In rest același procesor,aceasi camera,aceasi rami,aceasi etc.
  Ca și in cazul lui S9,Note 8 va fi un deal foarte bun când va apărea. https://uploads.disquscdn.com/images/e4e6c91d543ed8a96198cf36e9a63bf89333aef181db5f1a165d5d550688eb2d.jpg

 • George89

  Au facut o de oaie cu N7 , dar a fost in avantajul lor , pt ca au dezvoltat cele mai sigure baterii + ca nici nu au explodat f multe N7 …30 cazuri false + cateva supraincalzite , restul explodate …..stii cine are cel mai mare nr de explozii la smartphone nu ? iti spun eu … Apple
  Cu bateria , ram ul si ecranul poti baga mai mult , dar sa fim seriosi acum , nicio companie nu poate scoate componente next gen intr o perioada f scurta de timp

 • Srb Srb

  ahahahahahha AM FACUT PARIU CA ITI RASPUNDE ori georgica ori 69 cu Viorel ori VP
  Si asa vine Sf Paste…deci porcul note 7 nici pt asta nu e bun

 • Ionel Cristian Savulescu

  Care e noutatea? Nu am descoperit-o in acest alt articol de cacao. Numai “posibil” și “probabil” folosit de multe ori.

 • Fosocle

  Ce-am citit bai nene?

 • V.P

  Din pacate aprecierile ajung la George , se vede din avion ca este matur , intotdeauna pe subiect , apara Samsung asa cum trebuie , lipsa atacuri la persoana , defaimare , etc .

 • Srb Srb

  Daca georgica e matur pt tine atunci stii cum e..gandacii se plac intre ei si se aduna
  Aici era vorba de un pariu tu ca orice nebun esti cu tralala

 • V.P

  Oamenii se plac intre ei si se aduna , este un dar de la Dumnezeu , bine tu fiind om fara Dumnezeu se explica de ce ai ales gandacii .
  _______________//
  Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri, şi merge spre nicăieri.

 • Srb Srb

  ma bucur..pai iubiti-va acolo ca intre placinte. Eu nu am cum sa fiu om fara Dumnezeu..pt ca eu SUNT DUMNEZEU