Samsung Galaxy Note 9: Vestea PROASTA pentru Fani

Samsung Galaxy Note 9 are confirmata astazi o veste proasta pentru fanii care asteptau cu nerabdare o functie grozava pentru telefon, dar din pacate n-o vor avea.

Samsung Galaxy Note 9 Veste PROASTA

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an de catre compania Samsung, insa din pacate astazi a aparut o veste proasta cu privire la o functie extrem de asteptata de catre fanii din intreaga lume. S-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu aceasta functie extrem de interesanta, insa astazi aflam din nou ca ea nu va veni, dar aflam si de ce.

Samsung Galaxy Note 9 a fost zvonit in repetate randuri ca urmand sa fie lansat de catre compania coreeana cu un cititor de amprente integrat in ecran, insa acel proiect a fost oprit de catre cei de la Samsung. Conform informatiilor de astazi, se pare ca niciunul dintre cititoarele de amprente pentru ecran nu s-au dovedit a fi suficient de bune pentru Samsung Galaxy Note 9, asa ca intregul proiect a fost oprit, fara a mai fi pus in practica prea curand.

Samsung Galaxy Note 9 a avut testate cititoare de amprente de la Qualcomm, Samsung LSI, Goodix, Egis si Synaptics, insa niciunul dintre ele nu s-a dovedit a fi suficient de bun pentru compania coreeana. Samsung a testat toate aceste cititoare de amprente pentru Samsung Galaxy Note 9 chiar si inainte ca Samsung Galaxy S9 sa fie lansat pe piata, insa in final s-a luat decizia ca implementarea lor nu ar aduce vreun beneficiu pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 9: vestea proasta pentru fani

Samsung Galaxy Note 9 a avut probleme cu deblocarea atunci cand erau plasate folii de diverse grosimi peste ecran, iar problemele acestea au fost confirmate inclusiv de catre Vivo, care are primul smartphone cu cititor de amprente pentru ecran. Mai mult decat atat, se pare ca aceste cititoare de amprente nu erau chiar atat de exacte, iar in anumite conditii nu functionau deloc, astfel ca Samsung Galaxy Note 9 ar fi frustrat utilizatorii.

“While we previously predicted that Samsung’s new flagship Galaxy Note 9, due out in 3Q18, will come equipped with an under-display fingerprint recognition function, we now believe Samsung will cancel this feature on Note 9 because both ultrasonic (provided by Qualcomm) and optical (provided by Samsung LSI, Goodix, Egis, and Synaptics) solutions cannot meet Samsung’s technical requirements.”

Samsung Galaxy Note 9 va avea in continuare un cititor de amprente integrat in carcasa si va oferi recunoastere faciala cu sistemul standard al Android, dar si cu iris scannerul implementat in telefoane. Combinarea acestor doua sisteme va oferi un sistem avansat de recunoastere faciala pentru Samsung Galaxy Note 9, dar e putin probabil ca el sa fie la fel de bun precum cel implementat in iPhone X de catre compania Apple anul trecut.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat in august/septembrie de catre cei de la Samsung, insa daca nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, atunci trebuie sa vina cu alte schimbari importante. Care vor fi acestea nu a fost dezvaluit pana acum, insa este destul de clar faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va trebui sa uimeasca pentru a putea genera vanzari sustinute pentru Samsung, din moment ce Samsung Galaxy S9 nu pare sa aiba succes.