Prima Pagina Google Google Lens a fost Lansat si pentru iPhone astazi

Google Lens a fost Lansat si pentru iPhone astazi

Google Lens a fost lansat intr-un final si pentru iPhone, compania Google oferind serviciul pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de azi.

1

Google Lens Lansat iPhone Photos

Google Lens, serviciul Google care a fost disponibil exclusiv pentru Android, este incepand de astazi disponibil inclusiv pentru utilizatorii iPhone, care sunt interesati sa-l foloseasca. Google Lens este un serviciu lansat in 2017 de catre compania Google, el folosind inteligenta artificiala a celor din Mountain View pentru a identifica oameni si obiecte in poze si clipuri video.

Google Lens poate deasemenea sa ofere si informatii despre obiectele, descoperite in respectivele poze, in cazul altora permitand adaugarea de intrari in calendar, in agenda de contacte, etc. Google Lens combina functionalitatea Google Photos cu cea a Google Search pentru a le oferi utilizatorilor o experienta noua de a identifica tot ceea ce vad in poze si clipuri video.

Google Lens functioneaza deocamdata doar pe iPhone si Android daca limba principala de utilizare este cea engleza, si doar daca este folosita cea mai recenta versiune a aplicatiei Google Photos. Google Lens functioneaza pe iPhone doar prin aplicatia Google Photos din AppStore, deci nu vorbim despre o aplicatie separata, ci despre un serviciu oferit prin platforma Google Photos.

Google Lens este oferit in mod segmentat in diverse regiuni de pe glob pentru utilizatorii Google Photos, deci daca inca nu vedeti functia disponibila in aplicatie, inseamna ca nu a ajuns la voi. Compania Apple are implementata in aplicatia Photos o functionalitate similara cu cea a Google Lens, doar ca ea se rezuma deocamdata doar la cautarea de poze care contin diverse obiecte.