Chestionarul de Angajare al lui Steve Jobs s-a vandut cu o Suma Uluitoare

Steve Jobs chestionar angajare 1

Steve Jobs a murit acum peste 6 ani, insa imaginea fostului presedinte al Apple este in continuare puternica si vie in mintea multor fani, asa ca multi fac bani de pe urma ei. Saptamana trecuta un chestionar de angajare completat de catre Steve Jobs a fost vandut la licitatie, iar cineva a platit suma de 174,757 dolari pentru a- cumpara de la detinatorul sau.

Steve Jobs a completat acest chestionar in anul 1973 dupa ce a abandonat facultatea Reed la doar 6 luni dupa inscriere, iar acum cineva s-a imbogatit de pe urma sa. Steve Jobs a afirmat in acest chestionar ca printre abilitatile sale se numara folosirea calculatoarelor, dar si crearea de design-uri, el cautand de munca in domeniul tehnologic.

La scurt timp dupa completarea acestui chestionar de angajare, Steve Jobs a fost angajat in cadrul Atar dupa ce i-a prezentat companiei o versiune rudimentara a jocului Pong, cu design facut de Steve Wozniak. Totul s-a intamplat cu doi ani inainte ca Apple sa fie fondata in garajul familiei Jobs, Steve invatand destul de multe din perioada petrecuta la Atari.

Steve Jobs chestionar angajare

Casa de licitatie estima ca documentul se va vinde cu o suma maxima de 50.000 de dolari dupa ce va fi scos la vanzare, insa iata ca suma a fost mai mult decat tripla, in final. Suma foarte mare platita pentru un asemenea document confirma faptul ca inca exista fani inraiti ai lui Steve Jobs, care ar fi dispusi sa plateasca oricat pentru ceva atins, sau folosit, de catre el.