Apple strica Lansarea Huawei P20 din Martie

Apple strica lansarea Huawei P20 din ziua de 27 martie, cu un eveniment propriu in care va anunta noi produse pentru mediul educational si nu numai.

5

Apple strica Lansarea Huawei P20 Martie

Apple, fie ca a vrut, sau nu, va strica lansarea Huawei P20, programata de catre compania chinezeasca pentru data de 27 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris, multa presa fiind invitata. Apple a anuntat evenimentul din Chicago la multe saptamani distanta de conferintai celor de la Huawei pentru prezentarea Huawei P20, asa ca totul pare a fi gandit special pentru a lua atentia lumii de la noile telefoane ale chinezilor.

Huawei P20 este o clona a iPhone X, preluand foarte multe elemente din dsign-ul telefonului Apple, asa ca planul celor din Cupertino pare sa fi fost sa trice evenimentul celor de la Huawei din data de 27 martie. Poate parea stupid, insa Apple va primi mult mai multa atentie decat cei de la Huawei, indiferent ce produse noi va anuntat, asa ca multa lume va trece cu vederea seria Huawei P20 prezentata de catre chinezi in acea zi.

Apple strica lansarea Huawei P20 din martie

De obicei, producatorii Android isi strica unii altora lansarile, insa cred ca aceasta este prima oara cand compania Apple strica lansarea unei companii Android cu un eveniment a carui importanta este mai mica. In ciuda faptului ca Apple nu va prezenta vreun iPhone nou in cadrul conferintei din data de 27 martie, va ingropa seria Huawei P20 in website-urile de stiri, iar asta pentru ca Apple primeste in general mai multa atentie decat orice producator Android.

Acum, daca vreti sa stiti ce va lansa Apple pe 27 martie, ei bine se preconizeaza aparitia unor noi modele ale iPad Pro si iPad, un posibil MacBook Air nou, dar cam atat, iPhone SE 2 nefiind zvonit pentru lansare atunci. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum isi va gandit Huawei strategia de promovare a Huawei P20 dupa anuntul celor de la Apple, dar lansarea va fi cu siguranta umbrita de catre noutatile celor din Cupertino.