Huawei P20: EXCLUSIV, Preturile si o Functie Noua

Huawei P20 si P20 Pro au astazi confirmate preturile pentru Europa, impreuna cu o noua functie neasteptata de care utilizatorii se vor bucura cu siguranta.

Huawei P20 Preturi Functie Noua

Huawei P20 si Huawei P20 Pro au prezentate astazi noi informatii importante privind preturile care urmeaza sa fie practicate de catre compania Huawei, plus detalii despre o functie noua pentru camera telefoanelor. Huawei P20 si Huawei P20 Pro sunt programate pentru a fi prezenate in data de 27 martie in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in Paris, compania Apple urmand a organiza una in aceeasi zi, dar in Chicago, SUA.

Huawei P20 are in primul rand dezvaluite preturile europene la valorile de 680 de euro pentru un smartphone care are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, 4 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Huawei P20 Pro va costa 900 de euro si va veni cu un ecran de 6.1 inch, 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, ambele modele de smartphone-uri urmand a fi vandute doar in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare, desi in alte zone vor exista mai multe optiuni.

Huawei P20 – preturile europene si o functie noua

Huawei P20 va fi mai ieftin decat iPhone 8 anul acesta, insa Huawei P20 Pro va fi mai scump decat telefonul companiei Apple, diferenta fata de iPhone 8 Plus fiind foarte mica, iar asta va conta mult pentru consumatori. Partea buna este ca Huawei P20 Pro nu va fi cu mult mai scump decat Samsung Galaxy S9, iar unii fani Android s-ar putea uita cu foarte mare atentie spre telefoanele chinezilor, daca vor avea si functii pe masura oferite.

Huawei P20 si Huawei P20 Pro urmeaza sa aiba deasemenea o functie slow-motion similara celei din Samsung Galaxy S9, adica vor putea inregistra clipuri video cu foarte multe cadre pe secunda, dar detalii clare nu exista. S-ar putea sa existe in Huawei P20 si Huawei P20 Pro posibilitatea de a inregistra filmari cu 960 FPS, dar totul depinde de noile camere si daca ele vor avea RAM dedicat, la fel ca in Samsung Galaxy S9, altfel functia ar fi imposibila.