Prima Pagina iPhone X iPhone X Plus Concept Prezinta cum va ARATA noul Telefon

iPhone X Plus Concept Prezinta cum va ARATA noul Telefon

iPhone X Plus apare intr-un nou concept care ne arata versiunea cea mai apropiata de realitate a design-ului pe care il va avea noul telefon al Apple.

iPhone X Plus Concept ARATA Telefon

iPhone X Plus este un nou smartphone Apple care are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, el fiind pregatit in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale in toamna anului 2018. iPhone X Plus urmeaza sa aiba un design, cel mai probabil, identic cu cel al iPhone X, marea diferenta dintre telefoane urmand a fi ecranul de diagonala mult mai mare.

iPhone X Plus este prezentat in conceptul de mai jos exact asa cum va arata cand va fi lansat de catre compania Apple, o posibila exceptie putand fi decupajul pentru ecran. Avand in vedere ca iPhone X Plus are un ecran de diagonala mai mare decat iPhone X, e posibil ca decupajul sa ocupe o portiune mai mica in panoul frontal, dar asta vom afla in toamna.

iPhone X Plus este telefonul pe care as fi vrut ca Apple sa il prezinte in toamna anului trecut, insa mai avem de asteptat cateva luni pana in momentul aparitiei sale pe piata. iPhone X Plus va avea dimensiunile unui iPhone 8 Plus si design-ul unui iPhone X, iar in ceea ce priveste pretul, e de asteptat ca Apple sa ceara mai mult decat pe iPhone X.

Voi ce parere aveti despre concept ?

 • DorelZidaru

  ce i asta? iphone x ? hidos cu draci dar deja stiam. de ce ar mai fi nevoie de un concept cu iphone x?

 • sudteamromania

  Ce este frumos ii place și lui Dumnezeu, numai cine nu are așa ceva poate avea părerea ta…saracule

 • BLiviu

  detin iphone x , chiar nam nimic de comentat la
  el , cu partea de sus te inveti repede nu deranjeaza , sa mai lase hateri in pace partea de sus , dar sa scoti un produs la fel doar ca are ecranul mai mare , ar trebui sa gandeasca si sa schimbe ceva totusi , anul asta va fi sigur undeva la 6000 si ceva de lei deci astept ceva in plus

 • Bk85

  Un X mai lăbărțat?
  Pai ce aduce nou??
  👎😂🙈

 • Catalin Petrisor

  un X “BIG MAC” .
  cred ca au luat o pe aratura designeri de la apple, daca exista asa ceva.
  Gata au facut Xul , gata baieti, la munca.
  Creatie, balet, balet asta vrem.
  Asteptam sa ne luati prin surprindere.🙏🏼

 • Popescu Cristi

  Preț mai mare oferă

 • Popescu Cristi

  Ce aduce nou?breton mai mare:)))