iPhone X Plus Concept Prezinta cum va ARATA noul Telefon

iPhone X Plus apare intr-un nou concept care ne arata versiunea cea mai apropiata de realitate a design-ului pe care il va avea noul telefon al Apple.

iPhone X Plus Concept ARATA Telefon

iPhone X Plus este un nou smartphone Apple care are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, el fiind pregatit in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale in toamna anului 2018. iPhone X Plus urmeaza sa aiba un design, cel mai probabil, identic cu cel al iPhone X, marea diferenta dintre telefoane urmand a fi ecranul de diagonala mult mai mare.

iPhone X Plus este prezentat in conceptul de mai jos exact asa cum va arata cand va fi lansat de catre compania Apple, o posibila exceptie putand fi decupajul pentru ecran. Avand in vedere ca iPhone X Plus are un ecran de diagonala mai mare decat iPhone X, e posibil ca decupajul sa ocupe o portiune mai mica in panoul frontal, dar asta vom afla in toamna.

iPhone X Plus este telefonul pe care as fi vrut ca Apple sa il prezinte in toamna anului trecut, insa mai avem de asteptat cateva luni pana in momentul aparitiei sale pe piata. iPhone X Plus va avea dimensiunile unui iPhone 8 Plus si design-ul unui iPhone X, iar in ceea ce priveste pretul, e de asteptat ca Apple sa ceara mai mult decat pe iPhone X.

Voi ce parere aveti despre concept ?

Articolul precedentiPhone X: Vanzari Surprinzator de Mici Sugerate de Partenerii Apple
Articolul următorApple strica Lansarea Huawei P20 din Martie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.