Functia iOS 11 care incepe sa-i Enerveze pe Utilizatori

iOS 11 are o noua functie care incepe sa devina enervanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, problema pentru multi dintre ei fiind destul de mare.

Functia iOS 11 Enerveze Utilizatori

Compania Apple a implementat in iOS 11 o noua functie care este menita sa creasca siguranta utilizatorilor, insa care in realitate pare sa genereze o alta problema serioasa. Vorbesc despre functia SOS menita sa usureze apelarea serviciilor de urgenta in caz de nevoie, ea fiind activata prin apasarea multipla, sau indelunga, a butonului Power.

Functia SOS poate fi activata atat de pe iPhone, cat si de pe Apple Watch, iar unii utilizatori incep sa fie frustrati din cauza faptului ca ale lor ceasuri apeleaza serviciile de urgenta din greseala. Un utilizator s-a trezit recent cu politia in dormitor dupa ce a dormit cu un Apple Watch la mana si a apelat din greseala serviciile de urgenta prin apasarea accidentala a butonului Power.

Inainte de apelarea serviciilor de urngeta, functia ruleaza un sunet puternic si daca in 3 – 5 secunde ea nu este oprita, apeleaza automat serviciul de urgenta, politia fiind alertata. Desi nu in toate cazurile se ajunge pana la apelarea politiei, se pare ca problema este cunoscuta inclusiv in aceste institutii, dar majoritatea utilizatorilor reusesc sa opreasca apelarea la timp, desi activeaza din greseala functia.

Funtia de apelare a serviciilor de urgenta poate fi oprita de catre utilizatori din meniul de setari, insa desigur ca nimeni nu o face, insa oamenii se plang pe retelele de socializare din cauza ei. Avand in vedere ca problema incepe sa devina din ce in ce mai mare, inclusiv cu apeluri facut de angajati din service-urile Apple, e posibil ca functia sa fei modificata.

https://twitter.com/fuckkristinb/status/971121151010226176

Articolul precedentYouTube: Actualizarea Noua Lansata pentru iPhone si iPad
Articolul următoriPhone – 11 sectiuni de jocuri recomandate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.