Functia iOS 11 care incepe sa-i Enerveze pe Utilizatori

iOS 11 are o noua functie care incepe sa devina enervanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, problema pentru multi dintre ei fiind destul de mare.

Functia iOS 11 Enerveze Utilizatori

Compania Apple a implementat in iOS 11 o noua functie care este menita sa creasca siguranta utilizatorilor, insa care in realitate pare sa genereze o alta problema serioasa. Vorbesc despre functia SOS menita sa usureze apelarea serviciilor de urgenta in caz de nevoie, ea fiind activata prin apasarea multipla, sau indelunga, a butonului Power.

Functia SOS poate fi activata atat de pe iPhone, cat si de pe Apple Watch, iar unii utilizatori incep sa fie frustrati din cauza faptului ca ale lor ceasuri apeleaza serviciile de urgenta din greseala. Un utilizator s-a trezit recent cu politia in dormitor dupa ce a dormit cu un Apple Watch la mana si a apelat din greseala serviciile de urgenta prin apasarea accidentala a butonului Power.

Inainte de apelarea serviciilor de urngeta, functia ruleaza un sunet puternic si daca in 3 – 5 secunde ea nu este oprita, apeleaza automat serviciul de urgenta, politia fiind alertata. Desi nu in toate cazurile se ajunge pana la apelarea politiei, se pare ca problema este cunoscuta inclusiv in aceste institutii, dar majoritatea utilizatorilor reusesc sa opreasca apelarea la timp, desi activeaza din greseala functia.

Funtia de apelare a serviciilor de urgenta poate fi oprita de catre utilizatori din meniul de setari, insa desigur ca nimeni nu o face, insa oamenii se plang pe retelele de socializare din cauza ei. Avand in vedere ca problema incepe sa devina din ce in ce mai mare, inclusiv cu apeluri facut de angajati din service-urile Apple, e posibil ca functia sa fei modificata.

https://twitter.com/fuckkristinb/status/971121151010226176

6 COMENTARII

  1. Am pățit-o și eu in uk conduceam și tot auzeam Hello , Hello :))) dau radioul mai încet și iarasi Hello :))) le-am zis ca din greșeală sa apelat ….