Samsung Galaxy S9 este mai Rezistent ca iPhone X ?

Samsung Galaxy S9 trece pentru prima oara printr-un test profesional menit sa ne spuna cat de rzistent este noul smartphone al companiei Samsung in raport cu altele.

Samsung Galaxy S9 Rezistent iPhone X

Samsung Galaxy S9 este trecut printr-un test profesional al rezistentei, noul smartphone al celor de la Samsung avand in sfarsit o prezentare foarte buna pentru nivelul de rezistenta pe care il are. Compania Samsung s-a laudat cu faptul ca Samsung Galaxy S9 este foarte rezistent si n-ar trebui sa fie distrus prea usor din diverse accidente, insa cei de la SquareTrade demonstreaza faptul ca afirmatiile sunt departe de a fi simple.

Samsung Galaxy S9 are Gorilla Glass 5 pe ecran si o carcasa din sticla rezistenta, insa din pacate ambele se crapa cand telefonul e scapat pe o suprafata dura de pa o inaltime de aproximativ 1.8 metri. Practic, o persoana care scapa un Samsung Galaxy S9 din mana in timp ce vorbeste la el, ar trebui sa se astepte la faptul ca atat ecranul, cat si carcasa din sticla, se vor crapa dupa impact, lucru valabil si pentru iPhone X, in testele facute pana acum.

Samsung Galaxy S9 este mai Rezistent ca iPhone X ?

Samsung Galaxy S9 nu se descurca mai bine nici intr-un test in care este simulata scaparea de mai multe ori din mana pe suprafete dure, dar de la inaltimi mici, dar asta era de asteptat. Cei de la SquareTrade ii ofera telefonului Samsung Galaxy S9 71 de puncte din 100, Samsung Galaxy S9 Plus avand 76 din 100, in ceea ce priveste riscul de a se strica, acesta fiind unul mediu, deci o asigurare pentru telefon nu va fi chiar atat de ieftina.

Samsung Galaxy S9 rezistenta risc

Samsung Galaxy S9 este mai rezistent decat iPhone X, care a obtinut 90 de puncte din 100 in ceea ce priveste riscul de a se strica, in timp ce Samsung Galaxy S8 a obtinut 77 de puncte, deci diferenta nu e foarte mare. Partea interesanta este ca Samsung Galaxy S9 este mai rezistent si decat iPhone 8, care nu ar avea materiale la fel de “premium” precum iPhone X, iar asta spune foarte multe despre cum si-a gandit Apple telefoanele.

3 COMENTARII