iPhone X: PRIMELE IMAGINI cu NOUL Model de Primavara

iPhone X va fi lansat intr-o noua versiune de catre compania Apple in aceasta primavara, iar astazi vedem primele imagini cu acest nou model al iPhone.

iPhone X IMAGINI Model Primavara

iPhone X urmeaza fie disponibil intr-o versiune noua incepand din aceasta primavara, compania Apple intentionand sa actualizeze seria de telefoane mobile cu o noua versiune care are o culoare diferita. Informatia privind aceasta noua culoare pregatita pentru iPhone X nu este 100% noua, deoarece ea a mai fost zvonita in trecut inainte ca telefonul sa fie in mod oficial lansat de catre cei din Cupertino, iar acum revine in atentie.

iPhone X urmeaza sa fie oferit de catre compania Apple in primavara intr-o noua culoare aurie, similara cu cea a cuprului, pe care am mai vazut-o intr-o varietate de poze inainte ca telefonul sa fie prezentat. Atunci s-a spus ca iPhone X va fi lansat in trei culori de catre compania Apple, aceasta noua versiune aurie fiind anuntata ca sigura, insa in final Apple a decis sa renunte la ea, dar nu complet, ci doar pentru toamna, deoarece o va lansa acum.

iPhone X: primele imagini cu noul model de primavara

iPhone X auriu sampanie

iPhone X in aceasta noua culoare ar fi deja in productie la compania Apple in vederea lansarii, prima imagine de mai sus fiind veche, insa cea a sertarului SIM este noua si pare sa vina de la un partener al Apple. Se pare ca americanii au ordonat inceperea productiei iPhone X in aceasta culoare noua pentru a-l lansa, cel mai probabil, in cursul lunii martie, deci e foarte posibil ca in magazine sa ajunga undeva spre sfarsitul lunii.

iPhone X auriu sampanie 1

iPhone X in aceasta noua culoare ar putea fi anuntat in timpul conferintei Apple din 27 martie, sau poate imediat dupa aceea, el putand fi pus in vanzare cu noi modele ale tabletelor iPad pregatite de catre Apple. Cei de la Apple au lansat in primavara anului trecut o versiune rosie a iPhone 7 in editie limitata, iar vanzarile au crescut, aceasta noua versiune a iPhone X putand avea un efect similar asupra vanzarilor celor de la Apple.