Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9: Lansare la fel de Banala ca Noutatile

Samsung Galaxy S9: Lansare la fel de Banala ca Noutatile

Samsung Galaxy S9 a avut parte de o lansare la fel de banala ca noutatile pe care compania coreeana le-a implementat pentru noul sau telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 Lansare Banala Noutati

Samsung Galaxy S9 a fost lansat in cursul zilei de vineri pe pietele globale, noul smartphone al companiei coreene avand parte de o lansare la fel de banala precum multe dintre noutatile pe care le aduce. Samsung Galaxy S9 nu a fost asteptat de sute, sau mii, de persoane adunate in fata magazinelor din diverse tari, lansarea sa fiind la fel de banala precum cea a vechilor modele, desi Samsung si-a batut la un moment dat joc de oamenii care asteapta sa cumpere iPhone.

Samsung Galaxy S9 a avut parte de o lansare mai banala decat cea a iPhone X, intrand in istoria telefoanelor mobile Android care nu atrag atentia unui numar mare de utilizatori, ci doar sunt promovate mult pentru a se vinde. Desi iPhone X este cu mult mai scump decat Samsung Galaxy S9, a adunat totusi mult mai multe persoane in fata magazinelor Apple din foarte multe tari de pe glob, desi cu o luna si jumatate inainte fusesera lansate alte modele.

Samsung Galaxy S9 – lansare la fel de banala ca noutatile

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata anuntate informatii privind vanzarile, dar zvonurile anterioare sugerau faptul ca ele ar fi cu pana la 30% mai mici decat cele inregistrate pentru seria anterioara. Avand in vedere ca nici anul acesta fanii Samsung nu s-au adunat la cozi in fata magazinelor din intreaga lume, e foarte probabil ca Samsung Galaxy S9 sa nu fi avut parte de vanzari grozave in primul weekend de disponibilitate, asa cum se intampla la iPhone.

Samsung Galaxy S9 nu vine cu noutati majore in raport cu seria anterioara, multi jurnalisti n-au recoandat cumpararea sa in defavoare Samsung Galaxy S8, iar asta pentru ca diferenta de bani nu prea merita platita. Samsung Galaxy S9 este un telefon foarte bun pentru cineva care are un model vechi de 2 ani, insa cei care au facut upgrade in anul anterior nu prea au motive sa-l cumpere, iar asta s-a cam vazut, fanii Samsung nefiind la fel de dispusi sa cumpere orice de la companie, precum se intampla la Apple.

UPDATE: Iata si ce spun partenerii Samsung despre Samsung Galaxy S9. Se pare ca desi la Apple “ciorba reincalzita” e gustata de catre clienti, in cazul celor de la Samsung lucrurile nu merg chiar atat de bine. In Coreea de Sud, Samsung Galaxy A8 este modelul cu vanzarile cele mai bune in momentul de fata, in timp ce Samsung Galaxy S9, si alte smartphone-uri Android premium, sunt ignorate din cauza lipsei de noutati importante, si a pretului mai mare fata de modelele precum Galaxy A8.

“It seems many consumers are thinking that the latest models are not that different from the Galaxy S8 and Galaxy A8, which were released a year ago and in January this year, respectively. Our recent best seller is the Galaxy A8, which is inexpensive yet as high-performance as Galaxy S phones. The Galaxy A8, which comes with dual front cameras, is very popular with teenagers and those in their 20s taking a lot of selfies. An increasing number of consumers are opting for inexpensive older phones these days amid the lack of significant performance improvement.”

 • amfetamin

  Și asta e doar începutul.

 • RaduD

  Tare Samsung…! Intrece Iphone X si la fail…..

 • EMP83

  😂😂😂

 • marius

  ce fata de closet infundat ai.

 • Costel

  Uite-te la breton, s-a tuns cu decupaj!!!

 • V.P

  Am avut dreptate cu A8 ,,

 • Merlin

  Praf si pulbere! Au rupt piata si de aceasta data! Si cuvantul banal este la superlativ pentru Sammy, se poate si mai rau din iunie in colo! 😂

 • Merlin

  Probabil ca da, insa A8 nu este premium! E doar un telefon de serie si cam atat!

 • RaduD

  Băieți, pentru ca ați deschis o discuție așa elevata, dati-mi voie sa va zic și eu: ba p-a ma-tii..!

 • Popescu Cristi

  Arată educația

 • ibadea

  bine spus

 • ioan alex

  Nu puteți accepta niciodată faptul ca Apple e foarte praf in comparatie cu concurenta (cel puțin de când a murit Steve Jobs) și căutați să prostiți lumea care nu e atât de informată ? Bravo Idevice, jurnalisti de nota 10, foarte informați, foarte corecți, sunteți niște jurnaliști model.Felicitarile mele 😊

 • Viorel Predatorul

  Începutul a ce?

 • amfetamin

  Începutul declinului lui S9 in vânzări. Am zis înainte sa apară ca dacă pretul va fi acesta care e cel actual,in maxim 3 luni de zile vor injumatati producția. In orice caz,seria S9 se va vinde mai slab ca seria S8,asta e clar. Măcar la X au fost ceva vânzări in primele luni de zile,după aia a picat in cap. Dar S9 nici măcar la început nu are,a început cu stângul ca sa zic așa. Și nu văd cum s-ar revigora vânzările spre vara-toamna-iarna.

 • Bk85

  Consumatorul s-a emancipat.. hotia a crescut si la Apple si la Samsung. Era si timpul sa fie taxati.

 • Viorel Predatorul

  Vânzările s-ar revigora prin scăderea prețului de vânzare, nu e mare știință. Samsung scade prețurile, dar Apple ba.

 • amfetamin

  In Apple store nu scad e drept,dar in magazinele online gen emag scad,chiar daca nu asa abrupt ca la Samsung.

 • Viorel Predatorul

  Apple nu scade prețurile ca să mențină eticheta de produs Premium. Apple ține coada sus 😂