Android: Noua Functie ce-ar trebui adusa in iPhone

Android are o noua functie foarte importanta care ar trebui adusa in iPhone de catre compania Apple, pentru a le oferi o experienta mai buna utilizatorilor.

Android Noua Functie adusa iPhone

Android are incepand de astazi o noua functie foarte interesanta pe care compania Google a anuntat-o pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar in clipul video de mai jos puteti vedea exact despre ce este vorba. Google a anuntat astazi lansarea functiei Google Play Instant pentru sistemul de operare Android, ea permitand incercarea jocurilor inainte de a le instala efectiv in telefoane, ceva ce va fi apreciat de catre foarte multi dintre utilizatori.

Android are, practic, implementata o functie care permite testarea unor versiuni demo ale jocurilor fara a le instala efectiv in telefoane, totul fiind posibil direct din serverele Google unde sunt stocate jocurile din Google Play. Functia nu este limitata doar la jocuri, ci este disponibila inclusiv pentru aplicatii, astfel ca utilizatorii Android pot incerca o varietate de titluri inainte de a le instala efectiv in propriile telefoane pentru a le folosi in viata de zi cu zi.

Android – noua functie ce-ar trebui adusa in iPhone

Android nu are parte de aceasta functie ca o surpriza, compania Google anuntand acum ceva timp ca intentioneaza sa ofere o asemenea functionalitate, insa acum ea este disponibila oficial sub denumirea Google Play Instant. Ce tehnologie foloseste compania Google pentru a oferi aceasta functionalitate pe Android nu se stie, dar este destul de clar ca vorbim despre o colaborare cu producatorii de aplicatii si jocuri, care ofera versiuni demo ale titlurilor.

Android simplifica viata utilizatorilor cu aceasta functie, acestia nemaifiind obligati sa descarce jocuri si aplicatii de care nu au nevoie, iar Apple ar trebui sa se gandeasca la ceva similar pentru telefoanele iPhone. Imaginati-va cum ar fi ca atunci cand vedeti ceva interesant in AppStore, sa nu mai fiti obligati sa instalati jocul, sau aplicatia, in baza unor descrieri mincinoase, ci sa puteti pur si simpu sa incercati o versiune demo, care va convinge daca titlul merita instalat, sau chiar cumparat.

Voi ce parere aveti despre aceasta functie ?

Articolul precedentTelegram PIERDE o Functie foarte IMPORTANTA
Articolul următoreMAG: Smartwatch-uri cu Reduceri bune de Stock Busters
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.