Instagram: Noua Functie Pregatita pe iPhone si Android

Instagram confirma in mod oficial pregatirea pentru lansare a unei functii pe care foarte multi dintre utilizatori o asteapta de ceva vreme pe iPhone si Android.

Instagram Noua Functie iPhone Android

Instagram continua sa testeze imbunatatiri pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, compania americana avand intentia de a integra un sistem care permite citarea postarilor altora. Denumit popular Regram, acest sistem va permite citarea unei postari si publicarea ei intr-un story propriu, un numar mic de utilizatori avand disponibila noua functie in acest moment.

Instagram implementeaza aceasta functie dupa ce ea a fost oferita de catre o varietate de aplicatii terte, acestea avand desigur nevoie de acces la conturile utilizatorilor normali. Instagram pare sa fie de parere ca aceasta functionalitate trebuie oferita nativ pentru utilizatori, asa ca a decis sa o ofere pentru toti cei interesati, daca va fi suficient de bine pregatita.

Instagram permite modificarea modului in care arata postarea citata de catre un utilizator, insa doar in ceea ce priveste dimensiunile acesteia, iar asta pentru ca vorbim despre functia Stories. Daca Instagram ar fi oferit functia pentru postarile normale, atunci e putin probabil ca atat de multe optiuni de personalizare sa fi fost disponibile pentru utilizatorii obisnuiti.

instagram citare postari

“We’re always testing ways to make it easier to share any moment with friends on Instagram. You can tap to change the design to highlight or downplay the post’s author, move and resize it within your Story post, and add commentary or imagery using Instagram’s creative tools.”

Instagram va permite, desigur, si blocarea posibilitatii ca ale noastre postari sa fie citate de catre o persoana intr-un story, dar desigur ca v-am mai spus asta si in articole anterioare. Instagram a afirmat ca deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie oferita functia pentru toata lumea, dar cel mai probabil o vom avea disponibila in anul 2018.