HP Envy x2: Primul Laptop cu Procesor de Smartphone e mai SLAB ca iPad

HP Envy x2 este primul laptop cu procesor de smartphone, insa performantele sale sunt inferioare celor pe care le ofera tabletele iPad Pro ale companiei Apple.

HP Envy x2 Laptop Procesor Smartphone SLAB iPad

HP Envy x2 este primul laptop cu procesor de smartphone, compania HP incluzand in el un chip Qualcomm Snapdragon 835, insa din pacate separat de o crestere mare pentru autonomia bateriei, altceva de lauda nu exista in fata iPad Pro. HP Envy x2 foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon 835, care are performante cu mult, mult mai slabe decat cele ale iPad Pro, iar aceasta este prima mare problema a laptop-ului companiei HP.

HP Envy x2 nu reuseste sa intreaca iPad Pro 12.9 inch in performante, insa lucrurile nu difera nici cand vine vorba despre ;uminozitatea ecranului, tableta celor de la Apple fiind in avantaj si aici. Nici in ceea ce priveste gama de culori pe care o poate reda ecranul nu poate fi vorba despre vreun avantaj pentru HP Envy x2, desi aici diferenta in comparatie cu iPad Pro 12.9 inch este cea mai mica dintre toate testele realizate pentru aceste produse.

HP Envy x2 Laptop Procesor Smartphone SLAB iPad 1

HP Envy x2 – primul laptop cu procesor de smartphone e mai slab decat iPad

HP Envy x2 Laptop Procesor Smartphone SLAB iPad 2

HP Envy x2 pierde in fata altor laptop-uri cand vine vorba inclusiv despre vitea mediului de stocare inclus de catre compania HP, insa aici o comparatie cu iPad Pro 12.9 inch nu exista pentru ca mediul sau de stocare nu a fost testat. Chiar si asa, a pierde 3 dintre cele 3 teste facute intre HP Envy x2 si iPad Pro 12.9 inch este o problema mare pentru cei de la HP, iar asta sugereaza faptul ca laptop-urile nu vor rula chiar atat de bine Windows 10.

HP Envy x2 Laptop Procesor Smartphone SLAB iPad 3

HP Envy x2 are un pret de vanzare de 999 de dolari, in timp ce iPad Pro 12.9 inch are preturi care incep de la 799 de dolari pentru modelele Wi-Fi Only, sau 929 dolari pentru modelele care au si 4G integrat. In functie de necesitatile utilizatorilor, iPad Pro 12.9 inch poate fi o solutie mult mai buna pentru utilizarea zilnica, iar daca privim doar puterea de procesare si ecranul, e clar ca HP Envy x2 este un laptop scump care nu-si merita banii in fata iPad Pro 12.9 inch.

8 COMENTARII

  1. 1. Sunt teste sintetice care nu arata performanța exacta de cele mai multe ori
    2 . Ipad pro e tableta , asta e laptop ….e o diferenta intre laptop si tableta

  2. Inca o tentativa penibila a Microsoft. 999$ pt un laptop slab ARM, cu un OS jalnic. Aplicatiile X86 emulate s-a vazut cat de “bine” merg, iar de magazinul lor de aplicatii…sa nu mai zicem… Tre sa fii chiar nebun sau fan disperat sa dai banii pe asa ceva. Defapt ce ne miram, HP au dat-o de gard si cu tampenia aia de telefon Elite X3, credeau ca cineva mai e atat de fraier sa dea o gramada de bani pe un telefon cu o mizerie de OS

  3. de parca lumea sta ore intregi non stop, departe de orice sursa de curent. Daca te apuci sa lucrezi in Office pe el, mai ai si un browser deschis, autonomia se apropie de cea a unui laptop normal…asa ca degeaba latra MS cu prostia asta de winARM