Cumperi un Abonament de Internet, Primesti Apple TV GRATUIT

Abonament Internet Apple TV GRATUIT

O oferta extrem de interesanta pentru abonamentele de internet le aduce un Apple TV 4K gratuit clientilor care sunt interesati sa profite de ea in momentul de fata. Vorbim despre o oferta a unei companii din Elvetia, numita Salt, aceasta avand servicii de internet de mare viteza de pana la 10 Gbps, iar clientii care le contracteaza primesc un Apple TV 4K gratuit in pachet.

Salt promoveaza reteaua sa de 10 Gbps pentru clientii care sunt interesati sa aiba parte de cele mai bune viteze de internet, dar si sa vada continut video 4K pe televizoare. Apple TV 4K face parte din acest pachet pentru ca permite vizualizarea filmelor in format 4K, ele fiind descarcate extrem de rapid pe o conexiune de 10 Gbps, in comparatie cu una normala.

Salt percepe o taxa de 50 de dolari lunar pentru abonamentele cu viteze de pana la 10 Gbps, de vreo 4 ori mai mult decat se percepe in Romania pentru cele de 1 Gbps. Diferenta este data de faptul ca sunt incluse in abonament si servicii de televiziune, sau internet, plus acces la o gama foarte variata de filme si seriale TV, direct de pe Apple TV 4K.

Abonament Internet Apple TV GRATUIT 1

E foarte posibil ca Salt sa nu fie prima companie care ofera un Apple TV 4K gratuit clientilor care contracteaza un abonament de internet de mare viteza, dar eu n-am auzit de vreo alta oferta similara pana acum. Totusi, simpla existenta a abonamentelor de 10 Gbps pentru clientii comerciali este ceva ce parea imposibil chiar si acum 5 ani, insa lumea se schimba repede.