3.4 C
București
marți, martie 19, 2024

Acasă Google Google Chrome Update va aduce o Functie foarte Importanta

Google Chrome Update va aduce o Functie foarte Importanta

Google Chrome update va aduce o functie foarte importanta si foarte asteptata pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind testata de ceva vreme de companie.

Google Chrome Update Functie Importanta

Google Chrome va aduce incepand cu versiunea 66 o functie extrem de importanta pentru calculatoare, ea fiind testata in momentul de fata in versiune beta cu utilizatorii care fac parte din program. Incepand cu versiunea 64, Google Chrome contine o optiune care permite dezactivarea sunetelor pentru website-urile ale caror clipuri video pornesc automat la incarcarea paginii.

Aceasta practica este extraordinar de enervanta, mai ales ca uneori clipurile sunt prin partile laterale ale paginii si sunt greu de gasit pentru a fi oprite, dar Google Chrome o va distruge. Incepand cu versiunea 66 a Google Chrome, browserul va permite blocarea pornirii automate a clipurilor video pentru website-urile pe care le accesa, asa cum putem bloca sunetele.

Google Chrome va bloca automat redarea clipurilor video in website-uri daca acestea au sunet, daca utilizatorul nu a mai vazut vreunul pe website, sau nu a dat click pe o pagina din el. Pe telefoanele mobile, Google Chrome va bloca redarea automata a clipurilor video daca utilizatorii nu au vazut in mod frecvent clipuri video pe acel website si daca el nu e unul dintre favorite.

“As announced earlier, autoplay is now allowed only when either the media won’t play sound, after the user clicks or taps on the site, or (on desktop) if the user has previously shown an interest in media on the site. This will reduce unexpected video playbacks with sound when first opening a web page.”

Google Chrome va aduce aceasta noua functionalitate in perioada imediat urmatoare si cred ca este cea mai buna schimbare pe care compania americana o face pentru noi. Din pacate exista extraordinar de multe website-uri care au clipur video care pornesc automat si cred ca strategia este extraordinar de proasta, dar Google Chrome ne va permite sa o blocam.