Samsung Galaxy S9 Plus e DOMINAT de iPhone X si OnePlus 5T Performante

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X si OnePlus 5T sunt comparate intr-un test de performante in care telefonul coreenilor este dominat de catre competitori.

Samsung Galaxy S9 Plus DOMINAT iPhone X OnePlus 5T Performante

Samsung Galaxy S9 Plus, iPhone X si OnePlus 5T apar intr-un test de performante extrem de interesant, care ne arata cam dat de slab este noul telefon al coreenilor in comparatie cu alte smartphone-uri Android. Samsung Galaxy S9 Plus din test are un chip Snapdragon 845 cu 6 GB RAM, iPhone X are un chip A11 Bionic cu 3 GB RAM si OnePlus 5T are un chip Snapdragon 845, lansat cu 1 an de zile in urma, dar asta va conta foarte putin in final.

Samsung Galaxy S9 Plus este intrecut atat de catre iPhone X si OnePlus 5T in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor fara nimic in fundal, iar asta e surprinzator pentru ca e intrecut de un smartphone Android cu un procesor vechi de 1 an. In ciuda faptului ca Snapdragon 835 este foarte vechi, performantele pe care le are pe OnePlus 5T arata ca diferentele fata de Snapdragon 845 din Samsung Galaxy S9 Plus sunt doar “pe hartie”.

Samsung Galaxy S9 Plus e DOMINAT de iPhone X si OnePlus 5T Performante

Samsung Galaxy S9 Plus nu are mai mult succes in a isi arata “muschii” nici in cea de-a doua parte a testului, el fiind intrecut de catre OnePlus 5T la redeschiderea aplicatiilor din fundal, iPhone X pierzand aici testul, dupa cum era de asteptat. Cei 2 GB de RAM suplimentari din OnePlus 5T fac diferenta in comparatie cu Samsung Galaxy S9 Plus, iar asta mentine telefonul celor de la OnePlus deasupra tuturor smartphone-urilor de pe piata.

Samsung Galaxy S9 Plus nu a reusit pana acum sa devina “regele” smartphone-urilor in materie de performante, iar asta din cauza faptului ca sunt folosite chip-uri diferite care “trag in jos” seria coreenilor. Samsung Galaxy S9 Plus a fost lansat cu multa promovare de catre Samsung, insa realitatea este ca telefonul vine cu putine noutati importante in comparatie cu seria anterioara, iar in materie de performante ramane cu mult in urma concurentei.

11 COMENTARII

  1. Se pare ca ce-ai scris pe Google+ este, de fapt, adevarat:

    “#OnePlus 5T isi Arata FORTA in Fata #Samsung #Galaxy #S9 intr-un Nou test de Performante, in care #iPhone X este din noul Ultimul! #Romania #2018”

  2. OP bate tot la performante , S9 + admimistreaza mult mai bine resursele fata de iX care se cinuieste fiindca nu are soft ul optimizat si are ram mai putin ( din ce vad in video
    Per total OP le pune in genunchi pe amandoua si preturile lor mari , iX nu este peste S9+ la performante , in utilizarea zilnica S9 + bate iX (confirm video ului )
    Au de invatat cei 2 de la OP cum se face un soft very fast

  3. Posibil si lipsa ram ului , dar eu cred ca mai mult a lipsei gestionarii f bune a resurselor
    O sa vedem ce poate iphone cu 4 gb ram sau de ce nu 6 gb ram