Prima Pagina UBER Politia a Publicat Clipul Video al Accidentului Mortal al Masinii Autonome UBER

Politia a Publicat Clipul Video al Accidentului Mortal al Masinii Autonome UBER

Politia americana a publicat astazi clipul video al accidentului mortal in care a fost implicata o masina autonoma UBER, toate detaliile fiind dezvaluite.

8

Video Accident Mortal Masina Autonoma UBER

UBER a fost in centrul atentiei zilele trecute dupa ce una dintre masinile sale autonome a lovit mortal o femeie pe un drum public din SUA, iar clipul video al accidentului a fost publicat. Mai jos puteti vedea momentele dinaintea accidentului in care a fost implicata masina celor de la UBER, imagini din exteriorul si interiorul masinii fiind prezentate mai jos.

Politia din Tempe, locatia in care a avut loc accidentul, a spus ca o analiza preliminara a evenimentelor sugera faptul ca masina autonoma UBER nu ar fi vinovata pentru accident. Privind imaginile de mai jos, puteti vedea ca femeia accidentata mortal de catre masina autonoma UBER trecea strada noaptea printr-un loc nepermis si nu a fost detectata de catre senzorii acesteia.

Politia a publicat clipul video al accidentului mortal al masinii autonome UBER

Avand in vedere conditiile in care s-a produs accidentul, este extrem de greu de spus daca un sofer atent la drum ar fi putut vedea femeia in timp util intr-o zona neiluminata. Masina autonoma UBER avea un sofer la bord, insa femeia nu era atenta la drum, ci se uita la ceva din zona picioarelor, probabil un telefon, observand femeia abia cand farurile au luminat-o pe sosea.

Desi soferul masinii autonome UBER nu a fost atent la drum, e greu de spus daca ar fi vazut pietonul din timp, mai ales ca nici in imagini nu apare pana cand ajunge efectiv in fata farurilor. Desi politia spune ca nu masina autonoma UBER este vinovata de accident, senzorii LIDAR foarte performanti ar fi trebuit sa detecteze miscarea de pe sosea, chiar si noaptea si sa franeze suficient de mult pentru ca femeia sa nu fie accidentata morta.

Articolul anteriorGoogle Chrome Update va aduce o Functie foarte Importanta
Urmatorul articoleMAG: REDUCERI la Galaxy S8 de 1300 LEI in Stock Busters
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.