Prima Pagina Huawei Huawei: Lovitura DURA Inaintea Lansarii Seriei P20

Huawei: Lovitura DURA Inaintea Lansarii Seriei P20

Huawei a primit o lovitura foarte dura inaintea lansarii seriei P20, compania din China avand mari probleme pe care deocamdata nu le poate rezolva prea usor.

Huawei Lovitura DURA Lansarii Seriei P20

Huawei incaseaza o lovitura foarte dura inaintea lansarii seriei P20, celebrul producator de smartphone-uri ramanand fara cel mai mare partener american care ii vindea smartphone-urile pe intregul cuprins al tarii. Huawei isi vindea telefoanele prin intermediul magazinelor Best Buy, cel mai mare retailer din SUA, insa compania americana a luat decizia de a incheia acordul de parteneriat cu cei din China, fara a oferi vreun motiv pentru schimbarea brusca de strategie.

Huawei nu isi vinde smartphone-urile prin marii operatori de telefonie mobila Verizon si AT&T, dupa ce guvernul SUA s-a implicat si le-a cerut sa nu comercializeze produsele chinezilor, iar cum si Best Buy renunta la parteneriat. Huawei este lasata fara posibilitatea de a isi vinde telefoanele mobile prin magazine ale unor mari parteneri, exceptand Amazon, unde diversi comercianti vand telefoanele chinezilor fara vreo restrictie, deocamdata.

Huawei – primeste o lovitura dura inaintea lansarii seriei P20

Luna trecuta, NSA, FBI si CIA au recomandat evitarea telefoanelor Huawei de catre clientii din SUA din cauza problemelor majore de securitate pe care le au telefoanele, guvernul evitand sa cumpere produse ale companiei de foarte mult timp. Huawei pregateste in aceste momente lansarea seriei P20 in cadrul unui eveniment care va avea loc in Paris saptamana viitoare, insa fara distributie pe o piata enorma precum cea din SUA, va avea dificultati in a isi creste substantial vanzarile in 2018.

“Best Buy, the nation’s largest electronics big box retailer, has ceased ordering new smartphones from Huawei and will stop selling its products over the next few weeks, according to a person familiar with the situation. Best Buy made the decision to end the relationship, the person said.”

Presedintele Huawei si-a aratat frustrarea vis-a-vis de guvernul SUA si agentiile guvernamentale care nu vor sa vada telefoanele vandute in tara, insa asta nu a adus nimic bun si ar putea fi unul dintre motivele rupturii cu Best Buy. Huawei si-a stabilit ca prioritate intrecerea Apple in topul vanzarilor de smartphone-uri la nivel global, insa se afla la o distanta foarte mare de americani pentru ca nu-si poate vinde telefoanele in SUA, iar restul lumii nu poate compensa lipsa de pe aceasta piata.

 • sudteamromania

  Așa ar trebui sa se întâmple in toată lumea cu chinezăriile astea ce conțin tehnologie furată, sa-și pună mintea la contribuție, ciordeala are și ea limitele ei plus ca se știe ca huawei este condusă de foști generali ai chinezoilor care conduc huawei zte și China mobile( interzisă și ea in SUA)

 • Fane Pop

  Ești un idiot !!!

 • George89

  Tehnologie furata si ciordeala ? Daca iei Apple la puricat serios o sa obeservi ca Apple a furat si fura de la ceilalti , pt ca atunci cand nu produci nimic si nu dezvolti nicio tehnologie tr sa copiezi
  Asa ca lasa ne cu furatul si ciordeala si mai uitate si in alta parte

 • SJC

  Si Apple ar trebui interzisi in China.Cine pierde mai mult ?Toate partile implicate si nu numai.

 • Fane Pop

  După părerea mea cred că au ales același drum ca și gm.profit cu orice preț

 • Eu

  Ești dus cu pluta cumetre mai. Pune mina și citește și după aia da cu părerea boule

 • DorelZidaru

  ori esti mai prost decat SRB ori esti SRB 2. doua mame au esuat lamentabil cand au nascut doi retarzi.

 • Popescu Cristi

  De ce îl strigi pe nume?

 • Popescu Cristi

  De ce îl strigi pe nume?

 • Alex

  Pai mai zaone-ule. Mai ieri scriai cu aroganta ca Huawei sunt disperati sa isi faca reclama in fata magazinelor Apple fiindca nu au succes in SUA. Acum ce faci cu acest articol? Semnat, Alabala.

 • Si care e problema ?

 • Vasile Popa

  Bine că fără nici o dovadă, FBI, CIA, etc, dau în cap celor de la Huawei în SUA, pentru că Apple. Unde lucrurile sunt clare, în cazul Facebook, nu scot un cuvânt.
  Mă întreb cât de proastă e populația de pe continentul ăla… să se lase conduși și manipulați de un idiot ca Trump și agențiile lui. Sau altfel spus… 6 continente de pe pământ suntem varză că folosim, dar ei au descoperit adevărata amenințare globală: Huawei. Pe bune?! 😂

 • Dărăban Romulus

  o zi în urmă
  Si Apple ar trebui interzisi in China.Cine pierde mai mult ?Toate partile implicate pierd si nu numai.Eu cred ca s’au speriat cand au vazut ca marca Iphone nu mai ii asa cumparata de cand a aparut pe piata marca Huawei.