Prima Pagina Huawei Huawei P20 Pro – Camera Uimitoare Implementata

Huawei P20 Pro – Camera Uimitoare Implementata

Huawei P20 Pro va avea o camera cu adevarat uimitoare implementata de catre compania Huawei, ea venind si cu o functie oferita in premiera de catre chinezi.

Huawei P20 Pro Camera Uimitoare

Huawei P20 Pro va fi lansat de catre compania Huawei cu o camera cu adevarat interesanta, ea urmand a contine trei senzori de imagine, o adevarata premiera pentru industria smartphone. Conform celor mai recente informatii privind Huawei P20 Pro, cei trei senzori de imagine vor avea 40 de megapixeli, 20 de megapixeli si respectiv 8 megapixeli, acestia urmand a lucra in tandem pentru a oferi o experienta foto, aparent grozava.

Huawei P20 Pro va avea senzorul de 40 de megapixeli drept cel principal, compania chinezeasca putand include si o deschidere de f/1.5 pentru a inregistra poze grozave in conditii de luminozitate scazuta. Rezolutia pozelor care urmeaza sa fie facute cu Huawei P20 Pro va fi imensa, asa cum oferea Nokia 808 PureView cu atatia ani in urma, insa calitatea imaginilor ar trebui sa fie mult mai buna decat ceea ce putea inregistra telefonul Nokia cand a fost lansat.

Huawei P20 Pro – camera uimitoare implementata

Huawei P20 Pro va avea un senzor de 20 de megapixeli care va fi capabil sa inregistreze poze monocrom, compania Huawei oferind aceasta optiune in modele anterioare ale smartphone-urilor, iar ea are, aparent, succes. In final, Huawei P20 Pro va avea si un senzor de 8 megapixeli, acesta urmand a aduce in premiera pentru un smartphone zoom optic de pana la 5X, ceva de Apple nu reuseste sa implementeze de ani de zile si ceva ce Samsung inca nu a putut oferit pentru clienti.

Huawei P20 Pro se anunta a fi un smartphone extrem, extrem de interesant cu aceasta noua camera si exista toate sansele ca ea sa urce pe primul loc in topul smartphone-urilor cu cea mai buna camera. In momentul de fata Samsung Galaxy S9 detine acest loc, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum, s-ar parea ca Huawei P20 Pro va depasi fara probleme telefonul coreenilor, inclusiv iPhone X al companiei Apple.

 • ibadea

  o adevarata camera foto 🙂

 • Popescu Cristi

  Srb auzi

 • George89

  Nu cred ca va trece de Pure View , tehnologia Nokia e inca imbatabila

 • akai

  Popescu esti cu capu

 • V.P

  Urat telefon ‼️

 • Merlin

  Asa, nici la camera nu mai ramane S9 pe primul loc? O sa aiba vanzari beton!

 • Viorel Predatorul

  Te roade S9? Parcă tu erai fan iPhone. Ai grija IPhone-ului, și lasă S9.

 • Merlin

  O porcarie nu roade nimic! E doar o porcarie! Inutila!

 • Viorel Predatorul

  Dacă nu te roade și dacă este o porcărie inutilă, nu o mai băga în seamă.

 • Anonim

  Alta rajnita cu breton.
  Samsung inca are cel mai frumos design posibil si cel mai util (cand te joci ai de ce tine).
  Pacat pentru Huawei care are potential.