iOS 12: Noua Functie Dezvaluita pentru iPhone si iPad

iOS 12 are astazi dezvaluita o noua functie pentru iPhone si iPad, compania Apple avand unele dintre noutati anuntate inaintea prezentarii actualizarii.

iOS 12 Functie Dezvaluita iPhone iPad

iOS 12 va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 4 iunie, acest lucru este foarte sigur, cei din Cupertino confirmand ca atunci va incepe WWDC 2018 in SUA. Inainte ca iOS 12 sa fie prezentat, astazi aflam o noua functie care urmeaza sa fie implementata de catre compania Apple intr-una dintre aplicatiile native ale sistemului de operare pentru iPhone si iPad.

iOS 12 urmeaza sa aiba o aplicatie iBooks cu unele schimbari implementate de catre Apple, iar printre ele se va regasi o noua sectiune Today, care va permite descoperirea mai usoara de carti. Apple vrea ca incepand cu iOS 12 sa promoveze carti si autori prin intermediul aplicatiei iBooks intr-un format care sa ii ajute pe utilizatori sa le descopere mai usor.

iOS 12 – noua functie dezvaluita pentru iPhone si iPad

Apple angajeaza inainte de lansarea iOS 12 o echipa editoriala care sa aleaga toate creatiile care urmeaza sa fie promovate pentru utilizatorii iPhone si iPad prin iBooks. Apple vrea sa schimbe intr-o buna masura design-ul aplciatiei iBooks in iOS 12, iar noua sectiune Today, urmeaza sa fie similara cu cea din aplicatia AppStore, unde sunt promovate aplicatii noi.

iOS 12 este gandit de catre compania Apple pentru a pune accent pe imbunatatirea experientei de utilizator si a performantelor, nu neaparat pe functii noi pentru iPhone si iPad. Aceasta pentru aplicatia iBooks din iOS 12 este una minora, care pentru multi nu va conta absolut deloc, insa chiar si asa, merita mentionata printre cele care vor fi disponibile din toamna.

iOS 12 va fi prezentat pe 4 iunie de catre compania Apple, dupa care prima versiune beta pentru iPhone si iPad va fi lansata, insa versiunea publica va fi disponibila abia in septembrie.

4 COMENTARII