Huawei isi Arata Disperarea cu Reclame in fata Magazinelor Apple

Huawei isi arata disperarea in fata Samsung si Apple cu o serie de reclame agresive facute in fata magazinelor celor doua companii competitoare pe piata smartphone.

Huawei disperare reclama magazine Apple Samsung

Huawei incepe sa-si arate disperarea din cauza neputintei de a concura cu Apple si Samsung inclusiv pe marea piata din SUA, asa ca a inceput o campanie agresiva de promovare in fata magazinelor Apple. In cursul zilelor acestea, Huawei a inchiriat masini care s-au plimbat prin fata Apple Store-urilor si a unor magazine Samsung pentru a le cere utilizatorilor sa nu cumpere iPhone, sau telefoane Galaxy, si sa astepte Huawei P20.

Puteti vedea in imaginea de mai jos doua dintre masinile care s-au plimbat prin fata Apple Store-urilor si a magazinelor Samsung din cateva mari orase din Marea Britanie, ele promovand conferinta de prezentare a Huawei P20, din 27 martie. In aceeasi zi Apple va organiza o conferinta proprie pentru a prezenta noi produse, deci Huawei P20 va intra in aceasta lume in umbra celor din Cupertino, iar cei de la Huawei sunt foarte suparati din aceasta cauza.

Huawei disperare reclama magazine Apple Samsung 1

Huawei isi arata disperarea cu reclame in fata magazinelor Apple si Samsung

Huawei nu a inchiriat doar masini cu panouri publicitare care sa se plimbe prin fata Apple Store-urilor si a magazinelor Samsung, ci a vopsit inclusiv bucati din trotuarele magazinelor cu mesaje care anunta lansarea Huawei P20. Aceasta este cea mai curajoasa si mai disperata miscare de pana acum a celor de la Huawei, ea fiind o tentativa de a mai aduce aminte lumii ca inca exista compania si ca ea vrea sa mai lanseze cate ceva pe piata.

Huawei disperare reclama magazine Apple Samsung 2

Huawei isi promoveaza agresiv noua camera triple cu senzori de 8, 20 si 40 de megapixeli, cel de 8 avand zoom optic de pana la 5X, ceva in premiera pentru lumea smartphone si astra trebuie laudat la chinezi. Totusi, disperarea de a face reclama atat de agresiv in fata competitorilor nu-i va aduce prea multi fani Apple, care daca ar fi avut de cumparat un telefon Huawei ar fi facut-o oricum, reclamele acestea fiind gandite de oameni care nu prea cunosc fanii Apple.

Articolul precedentInfinity Blade II pentru iPhone si iPad este vandut la pret mic
Articolul următoriPhone 11: Pret mai MIC decat Cred fanii Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.