iOS 11: Apple Recunoaste o Problema Serioasa a iPhone

iOS 11 a recunoscut o problema serioasa a iPhone in cursul acestei zile si a anuntat lansarea unei actualizari pentru a o rezolva in perioada urmatoare.

iOS 11 Apple Recunoaste Problema Serioasa iPhone

iOS 11 continua sa faca Apple de rusine din cauza problemelor stupide pe care utilizatoriile au din cauza sa, iar ieri v-am vorbit despre una recent descoperita. Mai exact, v-am spus ieri ca in iOS 11 Siri este capabil sa redea informatiile din notificarile ecranului de blocare, chiar daca este activata functia care le ascunde cand telefoanele sunt blocate.

iOS 11 nu ar trebui sa-i permita asistentului Siri sa furnizeze informatii de acest gen, iar compania Apple a recunoscut astazi faptul ca totul este un bug, nu o functie care ar trebui sa fie disponibila in mod normal. In stilul sau caracteristic, Apple a recunoscut faptul ca problema iOS 11 exista si ca ea intentioneaza sa o rezolve printr-o actualizare pregatita pentru iOS.

iOS 11 – Apple recunoaste o problema serioasa a iPhone

iOS 11.2.7 sau chiar iOS 11.3 ar urma sa fie versiunile care vor rezolva aceasta noua problema stupida, insa desigur ca Apple nu a oferit detalii cu privire la versiunea ce o va lansata. Stim deja ca iOS 11.3 este in proces de dezvoltare in vederea lansarii, multiple versiuni beta fiind lansate pana acum, insa n-ar fi exclus ca iOS 11.2.7 sa fie lansata intre timp.

“We are aware of the issue and it will be addressed in an upcoming software update.”

iOS 11 este promovat de catre compania Apple ca fiind un sistem de operare ce pune accent pe siguranta utilizatorilor sis ecuritatea datelor, insa problemele de acest gen duc totul spre ridicol. iOS 11 a avut numeroase probleme dezvaluite pana in prezent, iar compania Apple a fost intr-o constanta “fuga” de a le repara, lucru care va continua in urmatoarele luni.

4 COMENTARII

  1. Are cineva vreo problema cu iphone x, mai exact cu casca, atunci cand ascultati muzica sau orice continut la volum maxim? Ca un fel de bazait, distorsionare? Sau cand ruleaza un joc si se incalzeste putin , luminozitatea ecranului este redusa la jumate automat si nu o mai poti mari pana cand nu se raceste?

  2. Cand am spus casca, ma refeream la al doilea difuzor cel de sus. Da, eu am problemele acestea, si foarte multi utilizatori din lumea intreaga de asemenea. Sunt discutate pe forumuri afara probleme acestea. De aceea va intreb, distorsioneaza la volum tare pe anumite sunete de pian, chitara, voce barbateasca , cand ai un apel pe speaker, urmaresti video pe youtube etc. Iar faza cu ecranul, cu luminozitatea puteti sa probati.