Facebook Messenger are o Noua Functie MAJORA

Facebook Messenger are o noua functie majora oferita pentru iPhone si Android incepand de astazi, compania americana lansand-o in plin scandal cu Cambridge Analytica.

 

Facebook Messenger Noua Functie MAJORA

Facebook Messenger a fost actualizat zilele trecute de catre compania Facebook, in plin scandal al Cambridge Analytica, platforma de mesagerie avand o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume. Incepand cu noua actualizare a aplicatiei Facebook Messenger, lansata zilele trecute, compania Facebook le ofera administratorilor de grupuri mai multa putere asupra comunitatilor pe care le conduc in reteaua de mesagerie.

Facebook Messenger le permite acum administratorilor de grupuri sa aprobe manual utilizatorii noi care intra intr-un grup, deci acestia nu vor mai accesa in mod automat conversatiile existente in cadrul platformei. Mai mult decat atat, Facebook Messenger le permite administratorilor de grupuri sa le ofere diversior utilizatori privilegii de administrator, sau sa le ia altor utilizatori acestor privilegii, totul foarte simplu si usor, asa cum ar fi trebuit sa fie de la bun inceput.

Facebook Messenger are o noua functie majora

Messenger Admin Privileges & Joinable links

Publicată de Messenger pe Marţi, 20 martie 2018

Facebook Messenger va trimite notificari catre administratorii de grupuri cand o persoana vrea sa intre in respectivul grup de conversatii, deci accesarea nu va fi automata, iar administratorii vor putea deasemenea sa si elimine persoane din grup. Facebook Messenger simplifica practic administrarea eficienta e grupurilor de conversatii pentru toata lumea incepand de saptamana aceasta, compania Facebook dorind sa le ofere administratorilor de grupuri mai mult control asupra conversatiilor facute in platforma.

“Admin privileges allow you to approve new members before they join your group chat. This is especially helpful in large group chats with people you may not yet be connected to, like when you’re planning a friend’s surprise birthday party with different groups of friends. Admins also have the ability to remove members if needed, and promote or demote any other person in the group chat as an admin.”

Facebook Messenger ramane una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta inciuda imensului scandal in care este implicata compania Facebook, increderea oamenilor in platforma ramanand la un nivel ridicat deocamdata. E greu de spus cam cat va mai avea lumea incredere in Facebook Messenger in urma tuturor dezvaluirilor recente privind modul in care sunt administrate datele din platforma, insa daca tot apar functii noi, lumea nu va parasi platforma.

Facebook Messenger ofera toate aceste functii noi chiar din acest moment pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca le puteti folosi fara probleme.