Samsung Galaxy Note 9: Functia in PREMIERA pe Telefoane

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat de catre compania Samsung cu o functie in premiera pentru smartphone-uri, ea urmand a aduce o schimbare majora pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 9 Functia PREMIERA Telefoane 5G

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat cu o surpriza pe care nimeni nu o credea posibila la inceputul acestui an, surse apropiate companiei coreene confirmand planul de a aduce o functie in premiera pe piata smartphone. Mai exact, conform informatiilor aparute astazi, Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba integrat un modem care sa-i permita sa se conecteze la retele 5G de ultima generatie, care deocamdata inca nu au fost lansate.

Samsung Galaxy Note 9 este gandit de catre compania Samsung pentru a le permite clientilor sa se bucure de noile tehnologii pe care operatorii de telefonie obila intentioneaza sa le ofere incepand de anul acesta. Unii operatori vor sa lanseze retele 5G pana la sfarsitul acestui an, iar daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci Samsung Galaxy Note 9 va fi capabil sa se conecteze la ele chiar de la bun inceput.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa foloseasca o noua antena HRC, High Frequency Range, in locul celei LDS, Laser Direct Structuring, pentru a se putea conecta la retelele 5G de ultima generatie. Apple foloseste deja aceste noi antene HRC in propriile telefoane iPhone, insa compania coreeana le va folosi abia incepand cu Samsung Galaxy Note 9, asa ca aici nu vorbim intr-adevar despre o premiera, desi Apple nu ofera suport 5G in iPhone.

Samsung Galaxy Note 9 – functia in premiera pe telefoane

Samsung Galaxy Note 9 este un smartphone gandit pentru utilizatorii din categoria business, asa ca integrarea de suport pentru retelele 5G ar putea fi un motiv foarte bun pentru a impulsiona vanzarile. Samsung Galaxy Note 9 nu va veni cu o schimbare de design anul acesta, asa ca Samsung trebuie sa ofere functii importante pentru a convinge lumea sa-i cumpere noul smartphone, care ar putea fi si mai scump decat Samsung Galaxy Note 8.

“Samsung Electronics plans to upgrade its Galaxy smartphone parts in preparation for the 5G mobile communication era. The main antenna required for information transmission and reception is changed from a conventional LDS (Laser Direct Structuring) method to a HRC (High Frequency Range).”

Samsung Galaxy Note 9 este deasemenea zvonit de catre surse apropiate Samsung ca urmand a fi lansat inclusiv cu un cititor de amprente in ecran, noua camera din Samsung Galaxy S9 urmand a fi deasemena folosita. Aceste trei schimbari ar putea fi cele mai importante pe care Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa le ofere pentru clienti si care ar trebui sa justifice o eventuala crestere a pretului de vanzare cu macar 50 de euro fata de seria anterioara.

Samsung Galaxy Note 9 este pregatit de catre compania Samsung pentru o prezentare care ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii august, desi unii sunt de parere ca telefonul ar putea fi prezentat mai devreme. Samsung Galaxy Note 9 va fi totusi lansat la cel putin 2/3 saptamani de prezentare, iar modelul de anul trecut a fost lansat la sfarsitul lunii august, asa ca in 2018 s-ar putea intampla exact acealsi lucru.