Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, vine mai REPEDE cu o Functie SURPRIZA

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat mai repede de catre Samsung, insa marea surpriza este implementarea unei functii asteptata de catre toti fanii.

Samsung Galaxy Note 9 vine REPEDE Functie SURPRIZA

Samsung Galaxy Note 9 pare sa fie telefonul pe care multi fani ai companiei coreene ar trebui sa il astepte in 2018, iar asta deoarece astazi este anuntata o schimbare foarte interesanta pentru strategia celor de la Samsung. In primul rand aflam ca Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat mai devreme de luna august pe piata pentru a mai compensa o parte din pierderile pe care Samsung Galaxy S9 le inregistreaza in aceasta perioada.

Samsung Galaxy Note 9 are deja noul software in plin proces de dezvoltare la Samsung si unii dintre partenerii companiei, firmware-uri dedicate noului telefon fiind deja distribuite unor testeri care le vor folosi in urmatoarele luni. Nu e neobisnuit ca software-ul pentru Samsung Galaxy Note 9 sa fie testat cu multe luni inaintea lansarii, iar acum se speculeaza faptul ca telefonul ar putea fi chiar lansat mai devreme decat isi imagina foarte multa lume.

“Samsung Galaxy Note 9 firmware development has begun. Samsung has started testing two firmware builds for its next flagship smartphone. The first two Galaxy Note 9 firmware builds being tested carry version numbers N960FXXE0ARB7 and N960FXXU0ARC5. Samsung is testing the firmware globally.”

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba si un cititor de amprente sub ecran, da ati citit bine, dupa ce presedintele companiei a spus ca asta nu se va intampla, iata ca planurile s-ar fi schimbat, ceea ce nu e surprinzator. Samsung Galaxy Note 9 este gandit pentru a se diferentia fata de smartphone-urile producatorilor chinezi prin acest cititor de amprente sub ecra, iar asta in conditiile in care Vivo are deja un smartphone cu o asemenea functie.

Samsung Galaxy Note 9 – exclusiv, vine mai repede cu o functie surpriza

Samsung Galaxy Note 9 are in testare 3 sau 4 module de scanare a amprentei printr-un ecran, Samsung Display furnizand pentru compania Samsung optiuni in ceea ce priveste implementarea acestei tehnologii. Daca pana acum Samsung nu a considerat ca tehnologia e suficient de buna pentru a fi integrata in Samsung Galaxy S9, iata ca pentru Samsung Galaxy Note 9 par sa se fi gasit solutii care sa si functioneze cum trebuie.

Samsung Galaxy Note 9 are testate 3 sau 4 solutii pentru integrarea unui cititor de amprente in ecran, iar dintre toate, una este foarte serios avuta in vedere de catre compania Samsung pentru implementare in telefon. Din cate se pare, ea este suficient de buna pentru a functiona cum trebuie in Samsung Galaxy Note 9, astfel ca exista sanse foarte mari ca telefonul sa ofere intr-adevar posibilitatea de a citi amprenta prin ecran.

““Samsung Display has prepared three or four solutions for Samsung Electronics to embed the fingerprint sensor inside of the main display, and both are seriously considering one of the solutions. The delay in deciding on the final concept for the Note 9 is due to the work in adopting the in-display fingerprint sensor. A final decision on adoption of the technology will be made by this month.”

Samsung Galaxy Note 9 este inca departe de lansare si daca o implementare 100% functionala nu va fi pregatita, atunci exista sanse foarte mari sa se renunte la ea, insa in momentul de fata, lucrurile par sa arate bine. Ca sa fiu sincer, cred ca Samsung Galaxy Note 9 are nevoie de un cititor de amprente sub ecran pentru a putea ramane relevant, iar asta deoarece functia Intelligent Scan nu ridica vreo spranceana din partea cuiva.

9 COMENTARII

  1. Daca este suficient de buna pt implementare si functioneaza la parametrii normali atunci de ce nu ….micile probleme pot fi rezolvate la următoarea generatie
    Cred ca vor folosii senzorul de la Synaptics sau al lor proprietar

  2. Nu știu cât e de bine pt Samsung sa lanseze la nici un an distanță un alt tel de 1000€ sau peste. De revigorarea vânzărilor nici nu poate fi vorba la astfel de prețuri. Iar diferența fata de Note 8 (in afara de acest cititor de amprenta in ecran) o sa fie marginala,cam ca între S8 și S9. Iar referitor la acest touch id in ecran,parerea mea e ca dacă va fi implementat pot renunța liniștit la iris/inteligent scanner care oricum e degeaba.

  3. Nu cred că vor renunța la ceva ce l’ha merg e bine. Viitorul este al scanării de iris, nu altro amprentei.
    Ai văzut Minority report?

  4. Nu as trece pe android pt. nici o functie.. momentan sunt ft fericit cu ce am.

    PS: Ios 11.3 beta 6 merge super tare.. si nu am decat 7+. Camera consider ca inca este buna, iar softul e in sfarsit finisat.
    Pacat totusi ca au scos haptic feedback la anumite gesturi, fata de cum era pe iOS10. ?

  5. Da,am văzut. Am văzut și Matrix dar asta nu înseamnă ca roboții vor prelua obligatoriu lumea in viitor și noi vom trai in Matrix. Ceea ce cred ca e posibil in viitor e din filmul The Island,organe recoltate pt bogați din clona crescută din ADN propriu. E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut,cu scenariu foarte plauzibil.

  6. Doream să spun că scanarea irisului ar putea ajunge foarte rapidă, igienică (nu ai nevoie de contact fizic), etc.
    Interesantă sugestia cu The Island. Dacă e pe Netflix, mă uit la el.