Samsung Galaxy S1 vs Galaxy S9 – 8 Ani de Evolutie in Copierea iPhone

Samsung Galaxy S1 si Samsung Galaxy S9 apar intr-o comparatie complexa care ne arata cat de mult a evoluat seria de telefoane premium ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy S1 Galaxy S9 8 Ani Evolutie Copierea iPhone

Samsung Galaxy S1, sau doar Galaxy S, a fost lansat in iunie 2010, la aproape 3 ani distanta d eprimul model al iPhone si a reprezentat un prim pas spre copierea iconicului produs Apple. La 8 ani distanta de primul model al Samsung Galaxy S, cineva a reusit sa faca un clip video in care ne arata cat de mult au evoluat telefoanele companiei coreene. pana la Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S1 si Samsung Galaxy S9 apar intr-o comparatie a design-ului si a performantelor pentru a ni se arata cat de mult a evoluat seria care a copiat iPhone. Samsung Galaxy S1 a avut instalat sistemul de operare Android al celor de la Google, cu un format extrem de similar cu cel de acum, design-ul fiind modernizat de-a lungul anilor.

Samsung Galaxy S1 vs Galaxy S9 – 8 Ani de Evolutie in Copierea iPhone

Samsung Galaxy S1 a fost unul dintre modelele de telefoane ale companiei Samsung care a fost inclus intr-un proces pe care Apple l-a castigat in 2012 impotriva coreenilor. Atunci s-a demontrat ca telefoanele Samsung au avut implementate unele elemente de design si interfata/functionalitate copiate de la iPhone, coreenii schimband intre timp unele lucruri.

Samsung Galaxy S1 este punctul de pornire pentru cea mai populara serie de telefoane Android, compania coreeana fiind in momentul de fata cel mai mare producator de telefoane. In cei 8 ani, Samsung a lansat zeci de modele de telefoane pe piata, unele cu succes mai mare, altele cu succes mai mic, insa o buna parte din succesul celor premium i se datoreaza seriei iPhone.