Samsung Galaxy S9: PROBLEME MARI cu Ecranele

Samsung Galaxy S9 are probleme mari cu ecranele prezentate de catre utilizatorii care au primit primele unitati livrate de catre compania Samsung in lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 PROBLEME MARI Ecrane

Samsung Galaxy S9, cel mai nou model de smartphone lansat de catre compana Samsung, incepe sa aiba prezentate primele probleme mari cu noul ecran revolutionar pe care coreenii l-au creat. Conform utilizatorilor care au cumparat Samsung Galaxy S9 pana acum, se pare ca ecranul are probleme destul de mari de functionare, anumite portiuni ale acestuia refuzand sa raspunda la atingeri, facand interactiunea cu tastatura, sau alte functii, imposibila.

Samsung Galaxy S9 are probleme cu ecranul in portiunile din apropierea marginii panoului frontal, pe cam toate partile acestuia, utilizatorii avand marturii variate in functie de modul in care isi folosesc telefoanele. Mai jos puteti vedea o imagine animata care arata o problema cu folosirea tastaturii pentru a scrie pe ecranul Samsung Galaxy S9, deocamdata doar modelele cu chip Snapdragon 845 parand sa fie afectate de acest defect.

Samsung Galaxy S9 – are probleme mari cu ecranul in anumite modele

Samsung Galaxy S9 problema mari ecran

Samsung Galaxy S9 nu permite in anumite situatii nici accesarea centrului de notificari, astfel ca utilizatorii sunt in unele situatii impiedicati sa vada ce mesaje au primit deoarece nu pot folosi regiunea ecranului dedicata accesarii acelor functii. Problemele acestea cu ecranele Samsung Galaxy S9 sunt foarte ciudate, iar asta pentru ca in general nu ar trebui sa fie intalnite la telefoane atat de noi, sau cele care au ecrane atat de bune, Samsung fiind recunoscuta pentru calitatea ecranelor sale.

„So pissed. My S9+ top part of the screen just died. I cant pull notification down… 3 day old phone. My S9+ stop registering touches on the top and a few other spots… Sucks man! My S9 has dead spots as well, right out of the box. Actually a dead strip that runs horizontal next to the bottom volume button. Picked up a snapdragon s9+ on T-Mobile and having weird issues with the screen registering touches. I seem to get a fair amount of phantom ones and swiping on the keyboard is a mess.”

Samsung Galaxy S9 cu chip Exynos 9810, adica modelele vandute in Europa si Romania, nu pare sa aiba probleme de acest gen cu ecranul, insa desigur ca pe masura ce mai multi oameni isi primesc noile comenzi, vor aparea si mai multe marturii. Deocamdata doar americanii care au cumparat Samsung Galaxy S9 par sa fie afectati de aceste probleme foarte stupide pentru ecranul care a fost declarat ca fiind cel mai bun din industrie, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de scuze va gasi Samsung.