iPhone: Modele Speciale Pregatite de Lansare

Apple se pregateste sa lanseze noi modele speciale ale iPhone in perioada urmatoare, compania americana intentionand sa isi creasca substantial vanzarile.

0

iPhone Modele Speciale Lansare

Apple pregateste in urmatoarea perioada lansarea unor modele speciale ale iPhone pentru clientii sai, compania americana repetand o “figura” pe care a facut-o anul trecut si care pare sa fi avut succes atunci. Mai exact, in primavara anului trecut compania Apple a lansat o versiune rosie a iPhone 7, iar ea s-a dovedit a fi foarte cautata de catre clienti, asa ca acum vrea sa lanseze o versiune similara, doar ca nu se stie exact pentru ce.

iPhone 8 si iPhone X au fost lansate anul trecut de catre compania Apple, iar versiuni rosii ale lor vor fi extrem de cautate de catre clienti, asa cum s-a intamplat si anul trecut cu seria iPhone 7 a celor din Cupertino. Apple a lansat acele modele ca versiuni speciale pentru care dona o parte din incasari catre organizatia RED, ce lupta cu SIDA, asa ca anul acesta ar putea face ceva similar pentru a impulsiona vanzarile in randul clientilor.

 iPhone – modele speciale pregatite de lansare

iPhone 8 si iPhone X in versiune rosie ar indeplini visele foarte multor fani ai companiei Apple, asa cum s-a intamplat cu seria iPhone 7 anul trecut, iar lansarea nu poate veni intr-un moment mai potrivit pentru companie. Se tot spune de cateva luni ca vanzarile iphone 8 si iPhone X sunt mai mici decat spera compania Apple, asa ca aceasta lansare a unor modele noi de culoare rosie ar putea genera o crestere a vanzarilor in T2 2018.

Apple pare sa aiba nevoie de lansarea mai multor modele ale iPhone anual pentru a putea genera macar vanzarile cu care i-a obisnuit pe analisti si investitori, iar actualizarea unei serii cu o culoare noua nu este ceva neobisnuit. Alti producatori actioneaza la fel, iar cei de la Apple vor sa-si creasca vanzarile seriei iPhone printr-o strategie similara, asa ca putem astepta versiuni rosii ale iPhone 8 si iPhone X in urmatoarele saptamani.