iPhone: Modele Speciale Pregatite de Lansare

Apple se pregateste sa lanseze noi modele speciale ale iPhone in perioada urmatoare, compania americana intentionand sa isi creasca substantial vanzarile.

iPhone Modele Speciale Lansare

Apple pregateste in urmatoarea perioada lansarea unor modele speciale ale iPhone pentru clientii sai, compania americana repetand o “figura” pe care a facut-o anul trecut si care pare sa fi avut succes atunci. Mai exact, in primavara anului trecut compania Apple a lansat o versiune rosie a iPhone 7, iar ea s-a dovedit a fi foarte cautata de catre clienti, asa ca acum vrea sa lanseze o versiune similara, doar ca nu se stie exact pentru ce.

iPhone 8 si iPhone X au fost lansate anul trecut de catre compania Apple, iar versiuni rosii ale lor vor fi extrem de cautate de catre clienti, asa cum s-a intamplat si anul trecut cu seria iPhone 7 a celor din Cupertino. Apple a lansat acele modele ca versiuni speciale pentru care dona o parte din incasari catre organizatia RED, ce lupta cu SIDA, asa ca anul acesta ar putea face ceva similar pentru a impulsiona vanzarile in randul clientilor.

 iPhone – modele speciale pregatite de lansare

iPhone 8 si iPhone X in versiune rosie ar indeplini visele foarte multor fani ai companiei Apple, asa cum s-a intamplat cu seria iPhone 7 anul trecut, iar lansarea nu poate veni intr-un moment mai potrivit pentru companie. Se tot spune de cateva luni ca vanzarile iphone 8 si iPhone X sunt mai mici decat spera compania Apple, asa ca aceasta lansare a unor modele noi de culoare rosie ar putea genera o crestere a vanzarilor in T2 2018.

Apple pare sa aiba nevoie de lansarea mai multor modele ale iPhone anual pentru a putea genera macar vanzarile cu care i-a obisnuit pe analisti si investitori, iar actualizarea unei serii cu o culoare noua nu este ceva neobisnuit. Alti producatori actioneaza la fel, iar cei de la Apple vor sa-si creasca vanzarile seriei iPhone printr-o strategie similara, asa ca putem astepta versiuni rosii ale iPhone 8 si iPhone X in urmatoarele saptamani.