Apple Amenajeaza Locatia Conferintei de Maine

Apple Amenajeaza Locatia Conferintei Maine

Apple a inceput in weekend sa amenajeze locatia evenimentului care urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de maine, cei din Cupertino pregatind totul pentru presa invitata. Apple va sustine o coferinta de presa in cadrul liceului tehnic Lane din Chicago, acolo urmand a fi prezentate cateva produse nou, dar si software nou pentru mediul educational din SUA.

Apple a inceput deja sa amenajeze un cort in afara locatiei pentru a prezenta, cel mai probabil, noile produse care urmeaza sa fie puse in vanzare dupa conferinta de maine. Apple amenajeaza locatii exterioare pentru cam fiecare conferinta pe care o organizeaza in locatii cu putine locuri de amenajare a produselor, facand chiar si constructii mai extravagante.

In cazul conferintei de maine, compania Apple amenajeaza locatia cu foarte putin timp inainte sa prezinte efectiv produsele, asa ca vorbim despre o graba in a face totul. Desigur ca Apple a contractat si companii de securitate si paza pentru a proteja tot ceea ce se intampla acolo, asa ca nu vom afla multe detalii inainte de conferinta de maine seara.

Apple conferinta martie 2018

Apple a programat conferinta de maine pentru ora 20:00, ora Romaniei, insa din pacate ea nu va fi transmisa in direct de catre cei din Cupertino, dar toate noutatile vor fi disponibile pe iDevice.ro in timp real.

Apple conferinta martie 2018 1

Apple conferinta martie 2018 2

Apple conferinta martie 2018 3

Apple conferinta martie 2018 4

Apple conferinta martie 2018 5

Apple conferinta martie 2018 6