eMAG anunta Comunele cu cele mai Multe Comenzi Online

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a publicat astazi o lista a comunelor din care s-au inregistrat cele mai multe comenzi online in anul 2017.

eMAG Satele Comenzi Online

eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a publicat astazi cateva statistici extrem de interesante privind interesul pe care oamenii din comunele Romaniei il au vis-a-vis de comertul online. eMAG desfasoara in aceasta pagina o gama variata de reduceri in momentul de fata, insa a anuntat ca aproximativ 26% dintre comenzile sale vin de la comunele Romaniei, procentul fiind unul surprinzator de mare pentru tara noastra.

eMAg sustine deasemenea ca 54.9% dintre clientii din mediul rural care plaseasa comenzi online au intre 18 si 34 de ani, in timp ce 39.01% au varsta cuprinsa intre 35 si 55 de ani, deci tinerii inregistreaza cele mai multe comenzi. Este de altfel si usor de inteles de ce acestia insumeaza cel mai mare numar dintre toate comenzile magazinului online, acestia fiind cei mai conectati la tot ce este nou in domeniul tehnologiei, deci a plasa comenzi online e mai usor pentru ei.

eMAG anunta comunele cu cele mai multe comenzi online

eMAG a publicat deasemenea si o lista a comunelor din care au fost inregistrate cele mai multe comenzi pentru magazinul online din Romania, inclusiv judecul in care aceste comune se regasesc. Conform eMAG, un top 10 al comunelor din care vin cele mai multe comenzi arata cam asa :

  1. Timiş – Dumbrăviţa
    2. Prahova – Blejoi
    3. Cluj – Floreşti
    4. Constanţa – Valu lui Traian
    5. Suceava – Şcheia
    6. Iaşi – Valea Lupului
    7. Dâmboviţa – Crevedia
    8. Bihor – Sântandrei
    9. Mureş – Sângeorgiu de Mureş
    10. Argeş – Bâscov
    11. Neamţ – Săbăoani
    12. Arad – Vladimirescu
    13. Maramureş – Moisei
    14. Harghita – Remetea
    15. Braşov  – Sânpetru

eMAG a publicat deasemenea si o lista a celor mai populare produse pe care clientii din mediul rural le-au cumparat din cadrul magazinului online, astfel ca stim si ce de ce anume sunt ei interesanti. Mai jos aveti un top al acestor produse :

  1. Produse pentru copii
    2. Electrocasnice mari
    3. Electrocasnice mici
    4. Telefoane mobile
    5. Accesorii şi servicii pentru telefoane
    6. Produse de bricolaj
    7. Jucării
    8. Produse de îngrijire personală
    9. Produse pentru casă
    10. Mobilă şi saltele
    11. Televizoare
    12. Produse pentru curăţenie
    13. Periferice PC
    14. Cărţi
    15. Asigurări

eMAG a reusit sa convinga foarte multi romani sa cumpere online orice isi doresc, asa ca nu e surprinzator ca o fac din orice parte a tarii.

3 COMENTARII