Prima Pagina Telekom Telekom Oferta Internet NELIMITAT 4G pentru noi Clienti

Telekom Oferta Internet NELIMITAT 4G pentru noi Clienti

Telekom a anuntat in cursul acestei zile extinderea ofertei de internet nelimitat 4G pentru noi clienti din Romania, plus o simplificare a ofertei de abonamente.

Telekom Internet NELIMITAT 4G clienti cartela

Telekom a anuntat astazi lansarea de oferte pentru cartele preplatite care au internet nelimitat 4G pentru clientii din Romania, de la doar 5 euro credit. In baza ofertei pe care cei de la Telekom au anuntat-o astazi, clientii care profita de aceasta noua oferta ar trebui sa poata naviga pe internet fara limitarea vitezei de navigare, in vreun punct.

Telekom nu spune acest lucru in mod clar in comunicatul de presa, deci e foarte posibil ca o limitare de viteza sa existe pentru “internetul nelimitat’ 4G, iar asta pentru ca trafic fara limite la 5 euro e prea mult, chiar si pentru Romania. Telekom se lauda cu faptul ca in noiembrie 2017 a lansat prima oferta de internet nelimitat 4G la abonament, iar acum aduce oferta pe cartela.

Telekom ofera internet nelimitat 4G pentru noi clienti

Telekom ofera internetul nelimitat 4G pentru clientii care aleg sa activeze in cartelele prepaid optiuni de 5, sau 6, euro, astfel ca un numar mare de romani se poate bucura de oferta. Telekom este, cel mai probabil, primul operator de telefonie mobila din Romania care are o asemenea oferta pentru clientii prepaid, insa sunt destul de convins ca nu e chiar atat de grozava precum pare.

Telekom a anuntat deasemenea o simplificare a ofertelor pentru cartelele preplatite si pentru abonamente, astfel ca utilizatorii vor intelege mai usor ce li se ofera. Mai mult decat atat, Telekom are noi abonamente pentru Internet TV, care pornesc de la valoarea de doa 5 euro, avand canale precum HBO, Cinemax si chiar HBO Go incluse pentru clienti.

“Telekom extinde traficul nelimitat de date 4G și pentru segmentul prepaid, de la 5 euro credit

 • Promisiunea #Netliberare continuă cu trafic nelimitat de date mobile pentru toți clienții, ofertele începând de la 5 euro/lună (oferte promoționale la abonament) și de la 5 euro credit la cartelă
 • Portofoliu simplificat de oferte atât la cartelă, cât și la abonament
 • Internet TV de la 5 euro la pachetele promoționale cu Internet TV & Net și canalele Cinemax, HBO și serviciul HBO GO, incluse 

În luna noiembrie 2017, Telekom a fost primul operator de pe piața românească care a introdus oferta nelimitată de trafic de date mobil 4G la abonament, precum și trafic de date nelimitat pentru streaming video, fără costuri suplimentare, la cartelă.

Începând de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile și pentru clienții care utilizează cartele, de la 5 euro credit.

“De astăzi, în arhitectura unui produs de 360 de grade, Telekom oferă clienţilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuăm promisiunea #Netliberare și extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clienților de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Aceasta este o ofertă unică pe piața telecomunicațiilor din România și face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte și, în același timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienților cu abonament, cât și celor care utilizează cartele. Sunt convins că toți clienții noștri vor continua să beneficieze pe deplin de serviciile Telekom”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Astfel, clienților care optează pentru cartele pre-plătite, noul portofoliu de servicii mobile le oferă două opțiuni (5 sau 6 euro credit) cu bonus nelimitat de date, precum și pachete de minute naționale și internaționale (începând cu 1.500 minute naționale și SMS-uri și 100 minute internaționale pentru opțiunea de 5 euro credit), valabile 28 de zile.

De asemenea, clienții cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou și simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date și voce nelimitat de la 5 euro/lună preț promoțional pentru clienții care au sau care achiziționează cel puțin un serviciu fix de la Telekom.

În plus, noii abonați își pot cumpăra telefoane mobile în rate, fără avans.

În ceea ce privește serviciul Internet TV, Telekom vine cu o ofertă unică de televiziune, care include noul receiver Smart de la Samsung și până la 164 de canale*, inclusiv conținut premium precum canalele Cinemax, HBO și serviciul HBO GO, dar și meciurile difuzate la Telekom Sport (meciurile din cadrul UEFA care vor intra în faza sferturilor de finală, în data de 3 aprilie). De asemenea, clienții au posibilitatea de a experimenta funcționalitățile interactive Play, Pause și Replay. Tarifele încep de la 5 euro pentru serviciul Internet TV achiziționat într-un pachet de minim două servicii, plus primele două luni de serviciu gratuit.”

 • adikenzie

  Treaba cu parteneriatul dintre Orange si Telekom este in mare parte falsa. Am testat cu un prieten, in zone in care eu pe Orange aveam semnal full 4G el avea Edge pe Telekom😂

 • adikenzie

  Si nu ma refer la zone rurale, ci la zone Indoor si Outdoor din Cluj-Napoca

 • ibadea

  Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile și/sau să retragă bonusul în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite. Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări la 1234 (apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romania), pe telekom ro și în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor.

  Traficul de video streaming va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de 480p pentru acest tip de continut.

  Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB.

  Bonusul se consumă la viteză 4G dacă ai activă o opţiune de voce eligibilă cu serviciul 4G inclus, ai setari de date broadband pe telefon și întrunești condiţiile necesare de acces 4G (SIM dedicat, telefon compatibil 4G și te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite).

 • amfetamin
 • sly-man

  parteneriat nu inseamna ca se folosesc toti de aceleasi echipamente, este o mare diferenta. Din ce stiu si asta stiu foarte bine direct din tehnicul firmelor, parteneriat este doar pe infrastructura de baza – adica pe parte de semnal gsm si alte lalala pe calea aerului (unde de radio frecventa), se folosesc de acelasi pilon si atat. Pe acel pilon vine fiecare cu modulul lui (din motive de cadastru, primarii, etc…), mai ales ca fiecare retea are frecventa ei emisie/receptie dedicata si alocata cu acorduri STS la nivel national.

 • sly-man

  Mda, sa zicem ca aici va fi o rupere de gura si totodata satisfacerea placerilor taranilor, mai ales ca multi piloni la nivel rural au probleme cu modulele de trebuie sa stai toata ziua sa comuti manual din 2G in 4G si viceversa, ca pe automat deja se balbaie telefonul si iti da lipsa semnal (module dezafectate din orase si mutate la tara – asa se mai scutesc niste cheltuieli), plus ca acumulatorii functioneaza circa 20 minute dupa ce are loc o intrerupere de energie electrica s.a.m.d. Se pare ca Tembelekom Romania se ocupa de proiecte noi, gen Banca Online si uita de zone rurale unde si-au facut datoria fata de normativele europene intrate in vigoare in 2016 cu obligativitatea de acoperirea cu semnal (da de unde?) 100% la nivel de tara.
  In reste numai de bine, ca de laudarosi si puturosi geme Romania.

 • Cristian

  Acum la opțiune prepay îți dau valabilitate 28 de zile, niște nesimțiți !

 • Bogdanel

  5 euro în niciun caz, au ei grija sa îți umfle factură si sa spună că a fost o eroare de sistem cum fac cu toți prietenii mei și cunoștințe care sunt pe Telekom

 • Silviu Nebunu

  Telekom daca te prinde la contract greu mai poti închide unul fara sa te mai arda la factura sau costuri adiacente
  Eu nu pot închide un contract tv si de trei luni nu ieste reziliat

 • sly-man

  Dragul meu, mai sti data si ora cand ai facut cererea de reziliere? Daca sti ce este necesar si ai depasit cei 2 ani de contract ecuatia este simpla; o singura factura trebuia sa iti mai vina cu lichidarea de de contract pe luna cu rezilierea, restul ce mai vin nu le mai platesti, le faci frumos copie, pui copiile de pe facturile in plus intr-un plic si faci langa o scrisorica cu data cand ai cerut rezilierea si daca ai si ceva scris e si mai bine totul adresat catre ANPC si o pui la posta cu, atentie!!! Confirmare de primire. Si ca sa le bagi mortu in casa celor de la Tembelekom faci o poza sau o copie de pe recipisa de confirmare de primire de la posta si le-o trimiti pe rezilieri@telekom.ro . Si o sa vezi cum o sa te sune sa isi ceara scuze si poate o sa iti mai dea si un echipament sa il utilizezi mocca cat vrei tu numa sa nu mai ai pretentii cand vei fi contactat de cei de la ANPC (am intalnit cazuri de genu…). Toate astea sunt din cauza ca majoritatea supervizorilor au diverse firme ce intermediaza servici cu tembelekom romania si trebuie sa aiba cat mai multi clienti iar operatorii cand ii suni sunt practic niste marionete care le frica de supervizorii lor. Ce ti-am scris aici da si la altii care au probleme de genu… . In rest bafta.

 • sly-man

  nu ati stiut inca cum sa ii puneti cu botu’ pe labe, de peste 6 ani tembelekom is la mana mea cu diverse si la abonament ce altii platesc peste 95 – 100 lei eu dau doar 68 lei pe luna avand internet, telefon fix cu de toate si mobil cu optiune destul de frumoasa langa care m-au tot stresat sa imi dea si tv gratuit dar ii tot refuz, le-am zis pe fata ca nu vreau sa le satisfac placerea sa am all inclusiv de la ei. >:))