Samsung Urmeaza Apple in Dezvoltarea unei Tehnologii Majore

Samsung urmeaza compania Apple si dezvolta o tehnologie extrem de importanta pentru telefoane, care ar schimba in totalitate experienta de utilizare.

Samsung Apple Dezvoltarea Tehnologii Majore feat

Samsung dezvolta in momentul de fata o tehnologie foarte importanta la carei cei de la Apple lucreaza de cativa ani de zile, dar care nu a fost pana in prezent suficient de bine pregatita pentru a fi oferita. Vorbesc despre o tehnologie care permite incarcarea wireless a telefoanelor mobile la distanta, Apple fiind in centrul multor zvonuri privind lansarea sa in 2017, iar acum aflam ca si Samsung este serioasa in dezvoltarea acestei tehnologii.

Samsung este cel mai mare producator de telefoane, iar concurenta cu Apple este benefica pentru toti utilizatorii, deoarece aduce noi tehnologii importante care vor imbunatati experienta de a folosi un telefon. Stim cu totii ca actualele sisteme de incarcare wireless sunt o gluma, asa ca lansarea unuia care sa permita incarcarea fara fir la distanta ar fi unul dintre cele mai bune lucruri lansate pentru industria telefoanelor.

Samsung urmeaza Apple in dezvoltarea unei tehnologii majore

Samsung Apple Dezvoltarea Tehnologii Majore

Samsung isi decrie intentiile de a dezvolta un asemenea sistem de incarcare wireless intr-un brevet de inventie inregistrat in anul 2016, deci nu vorbim despre o idee chiar atat de veche pentru coreeni. Spre deosebire de ceea ce dezvolta Apple, Samsung prezinta o idee care ar permite incarcarea wireless a telefoanelor intr-o camera, chiar si cand ele se indeparteaza de dispozitivul care emite energia, ceva ce pare imposibil in momentul de fata.

Apple a gandit, in principal, sisteme care incarca telefoanele la maxim 1 – 1.5 metri de un pad de incarcare, insa cei de la Samsung se gandesc la faptul ca pot oferi ceva cu adevarat util pentru persoanele care vor incarcare fara fir reala. Desigur ca de la o simpla idee si pana la un produs real este o cale foarte lunga, insa totul trebuie sa inceapa de undeva, iar daca Apple si Samsung lucreaza la o asemenea tehnologie, e clar ca ea va fi oferita candva.

19 COMENTARII

  1. Aoleu…cum construiesc aceste brevete cand fizica lui viorel spune ca este imposibilia no matter what ?!
    Clar Samsung minte aici

  2. corect, dar nu este imposibil forever,la mine mai sunt 7 ani ramasi
    Cu vw banuiam ca va fi asa din cauza bi-turbo etc…oricum…diesel…
    Oricum vw a devenit un failvagen

  3. Ce a fost demonstrată? Și tehnologia fisiunii nucleare este demonstrată dar nu vei avea niciodată (dar absolut niciodată) un ceas de mână cu încărcare de la o centrală nucleară portabilă.
    Nici autovehicule rutiere cu centrale atomice nu vor exista vreodată.

    Dacă tu aveai un minim de cultură generală și un minim de logică, ai fi înțeles că încărcarea la distanță a unui smartphone (în condițiile în care sa nu afecteze omul) este imposibilă pe baza legilor fizice cunoscute.
    Nu poți transporta atâta energie pe calea undelor, într-un timp rezonabil (1-2 ore), fără sa distrugă omul.

    Chiar nu am chef să intru iar în polemică cu tine pentru că nu te duce capul să înțelegi. Ești ça un copil care încă mai crede că va zbura pe Lună cu o rachetă grasă.

  4. tu mai iesi din casa parintilor ca te prosstesti asta se vede..ai ramas in anii 90 din toate punctele de vedere, tech, legal, fizic, chimic etc

  5. ti-am demonstrat acum 2 ani ca tu nu ai habar si doar tu crezi ca aceasta tehnologie se poate face doar printr-o cale..deci ramai cu cu tehnologia veche si imposibila

  6. Ce vezi tu aici este SF, imaginație, prototip. Nu există asemenea tehnologie, așa cum nu există nici dispozitive cu buline rotunde holografice care sa arate nivelul de încărcare al bateriei.
    Visează în continuare…

  7. Ce mi-ai demonstrat tu de acum 2 ani? Prostului nu ii este greu să își imagineze. Dar asta nu înseamnă că imaginația poate deveni realitate.

  8. imaginatie cand a fost prezentat LIVE la CES…ok, ..dupa cum ziceam, e usor sa zici asta cand nu ai bani sa mergi sa vezi cu ochii tai

  9. “Ce vezi tu aici este SF, imaginație,” deci dupa cum ai zis….prostuului ii este greu sa isi imagineze…cum o faci tu….la CES au fost demonstrate LIVE…deci pune mana si fa ceva bani si mai iesi in lume sa vezi ca deja tehnologia exista merge..deci realitatea este dar nu pt cei ce au o rutina de acasa-servici si atat

  10. ti-am dat un singur raspuns…ca pana si tu, samsonistul samonistilor ce nu are bani nici macar sa sustina companie si sa isi cumpere ultimele modele de la firma iubita, precizeaza ce am scris eu mai sus

  11. Pana si Viorel spune ca acest brevet nu exista si nu poate iesi la lumina. Deci, Samsung isi MINTE utilizatorii prin acest brevet, deci nu va faceti sperante ca nu va iesi asa ceva ever