Samsung Urmeaza Apple in Dezvoltarea unei Tehnologii Majore

Samsung urmeaza compania Apple si dezvolta o tehnologie extrem de importanta pentru telefoane, care ar schimba in totalitate experienta de utilizare.

Samsung Apple Dezvoltarea Tehnologii Majore feat

Samsung dezvolta in momentul de fata o tehnologie foarte importanta la carei cei de la Apple lucreaza de cativa ani de zile, dar care nu a fost pana in prezent suficient de bine pregatita pentru a fi oferita. Vorbesc despre o tehnologie care permite incarcarea wireless a telefoanelor mobile la distanta, Apple fiind in centrul multor zvonuri privind lansarea sa in 2017, iar acum aflam ca si Samsung este serioasa in dezvoltarea acestei tehnologii.

Samsung este cel mai mare producator de telefoane, iar concurenta cu Apple este benefica pentru toti utilizatorii, deoarece aduce noi tehnologii importante care vor imbunatati experienta de a folosi un telefon. Stim cu totii ca actualele sisteme de incarcare wireless sunt o gluma, asa ca lansarea unuia care sa permita incarcarea fara fir la distanta ar fi unul dintre cele mai bune lucruri lansate pentru industria telefoanelor.

Samsung urmeaza Apple in dezvoltarea unei tehnologii majore

Samsung Apple Dezvoltarea Tehnologii Majore

Samsung isi decrie intentiile de a dezvolta un asemenea sistem de incarcare wireless intr-un brevet de inventie inregistrat in anul 2016, deci nu vorbim despre o idee chiar atat de veche pentru coreeni. Spre deosebire de ceea ce dezvolta Apple, Samsung prezinta o idee care ar permite incarcarea wireless a telefoanelor intr-o camera, chiar si cand ele se indeparteaza de dispozitivul care emite energia, ceva ce pare imposibil in momentul de fata.

Apple a gandit, in principal, sisteme care incarca telefoanele la maxim 1 – 1.5 metri de un pad de incarcare, insa cei de la Samsung se gandesc la faptul ca pot oferi ceva cu adevarat util pentru persoanele care vor incarcare fara fir reala. Desigur ca de la o simpla idee si pana la un produs real este o cale foarte lunga, insa totul trebuie sa inceapa de undeva, iar daca Apple si Samsung lucreaza la o asemenea tehnologie, e clar ca ea va fi oferita candva.