Samsung Galaxy S9: Diferente in Performante Intre Modele

Samsung Galaxy S9 are cele doua versiuni cu procesoare diferite comparate intr-un test menit sa ne spuna ce fel de experienta le vor oferi clientilor globali.

Samsung Galaxy S9 Diferente Performante Modele

Samsung Galaxy S9 a fost lansat de catre compania Samsung in doua versiuni diferite, una pentru contrinentul american, si alte cateva tari, plus una internationala. Marea diferenta dintre cele doua versiuni ale Samsung Galaxy S9 sta in faptul ca una are un chip Snapdragon 845, iar cealalta are un chip Exynos 9810, dezvoltat de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9 Plus cu ambele chip-uri este testat in clipul video de mai jos pentru a ni se arata care dintre cele doua versiuni are performantele cele mai bune pentru clienti. In testele sintetice de performante, Samsung Galaxy S9 cu chip Snapdragon 845 are performante mult mai proaste decat versiunea cu chip Exynos 9810, insa in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Samsung Galaxy S9 – diferente de performante intre modele

Samsung Galaxy S9 Plus cu chip-uri Snapdragon 845 si Exynos 9810 ofera performante extrem de apropiate si nicidecum atat de diferite precum sugereaza testele sintetice de performante. Diferentele de zeci de procente intre scorurile obtinute in testele sintetice de performante intre cele doua versiuni ale Samsung Galaxy S9 se transforma in procente mai mici de 5% in testul real.

Samsung Galaxy S9 va oferi aceeasi experienta de utilizare pentru clientii care folosesc telefoanele pentru aplicatii simple si jocuri, insa in cazul editarii foto/video lucrurile ar putea fi diferite. Din pacate nu vedem aici si un test de acest gen facut pentru cele doua versiuni ale Samsung Galaxy S9, asa ca ramane sa vedem daca vreun alt test va evidentia asta.