OnePlus 6: Performante INFERIOARE Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 ar putea avea performante inferioare in comparatie cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X, un prim test confirmand ceea ce toata lumea stia de ceva vreme.

OnePlus 6 Performante Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 are astazi un prim test de performante prezentat pe internet, acesta aratandu-ne ce fel de putere de procesare ofera chip-ul Qualcomm Snapdragon 845 integrat in acest nou model de telefon al chinezilor de la OnePlus. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, OnePlus 6 urmeaza sa ofere performante conform cu ceea ce am vazut deja de la alte telefoane mobile care au integrat acest nou chip al celor de la Qualcomm.

OnePlus 6 urmeaza sa aiba putere de procesare inferioara in comparatie cu iPhone X si Samsung Galaxy S9, dar aceasta nu trebuie sa fie o surpriza pentru cineva, pentru ca puteam ghici acest lucru inca de acum cateva saptamani. Pe de alta parte, OnePlus 6 urmeaza sa aiba integrati minim 6 GB RAM, deci va intrece fara probleme iPhone X in ceea ce priveste multitasking-ul, telefonul Apple avand mari deficiente in aceasta privinta.

OnePlus 6 ar putea avea performante inferioare Samsung Galaxy S9 si iPhone X

oneplus 6 test performante

OnePlus 6 este succesorul OnePlus 5T, care a demonstrat in diverse teste de performanta ca este mai bun decat iPhone X si Samsung Galaxy S9 in ceea ce priveste performantele in utilizarea zilnica, dar multumtia celor 8 GB RAM. Versiunile OnePlus 6 care nu vor avea 8 GB RAM ar putea fi inferioare Samsung Galaxy S9 si iPhone X, insa cele cu 8 GB RAM vor fi superioare cu siguranta, asa ca Apple va avea telefonul premium intrecut din nou.

OnePlus 6 este pregatit pentru lansare, cel mai probabil, undeva prin cursul lunii iunie, noul smartphone urmand a avea preturi de minim 500 – 550 de euro in Europa, insa ele ar putea fi mai mari. OnePlus 6 nu este prezentat deocamdata ca avand cititor de amprente in ecran, sau sistem de recunoastere faciala, asa ca teoretic pretul fata de modelul anterior nu ar trebui sa fie cu mult mai mare, dar orice se poate intampla pana in ziua lansarii.

4 COMENTARII

  1. Testele sintetice nu arata perforamanta reala a smartphone ului ….iX bate tot in teste ,dar numai in teste ca in viata reala isi ia bataie de la mule smartphone uri high end android
    Sa nu uitam ca OP are cel mai rapid si optimizat soft