Apple vinde Versiuni Space Gray ale Magic Keyboard si Trackpad

Apple Space Gray Magic Keyboard Trackpad

Apple a inceput sa vanda astazi prin magazinul sau online versiunile space gray ale Magic Keyboard si Trackpad, cele lansate impreuna cu noul iMac Pro la finalul anului 2018. Practic, vorbim despre tastatura wireless si trackpad-ul de culoare space gray pe care Apple le-a oferi atunci exclusiv in pachetul celor care au comandat iMac Pro.

Nu se stia atunci daca Apple va incepe sa vanda aceste produse si separat prin intermediul magazinului online, insa iata ca ele sunt disponibile pentru cei interesati. Tastatura celor de la Apple costa 150 de dolari, fara TVA, in versiunea space gray, in timp ce trackpad-ul de aceeasi culoare este vandut la acelasi pret de catre cei de la Apple.

tastatura apple space grey

Aceste noi accesorii pentru posesorii de Mac-uri sunt primele in culoarea space gray vandute de catre compania Apple, ele aducand preturi mari pe eBay dupa lansarea iMac Pro. Atunci o tastatura putea sa coste cateva sute bune de dolari pentru cei care nu aveau rabdare sa astepte lansarea lor oficiala, dar nici acum nu sunt chiar atat de ieftine.

apple trackpad space grey

Nu se stie cand vor fi lansate si in Romania aceste produse, insa nu trebuie sa va asteptati la preturi mai mici de 600 de LEi pentru ele.